3.Playing Games

Capitolul 3:Playing Games

Bella PDV

M-am indreptat in jos pe coridor impreuna cu Angela si Jessica, indesandu-mi permisul in geanta.

„Dumnezeule,  fetelor ati vazut-o pe Dna Cope? Pot sa jur ca a mai pus pe ea inca vreo 6 kg de cand am vazut-o ultima oara.” A spus Jessica cu gura cascata.

„Jess.” A spus Angela lovind-o in joaca  mana Jessicai.

„Ce? Spun doar ca poate ar vrea sa manance niste aer.” A chicotit Jessica inainte sa para ganditoare. „Crezi ca ai putea chiar sa mananci aer daca ai incerca?”a continuat serioasa.

M-am uitat la Angela, apoi la Jessica si din nou la Angela care se uita la mine. Amandoua am izbucnit in ras. M-am prins de o parte. Dintre noi trei, Jessica era cea fara creier, intotdeauna punea intrebari stupide si zicea lucruri ridicole, dar a devenit o traditie acum.

„Jessica te rog spune-mi ca nu ai intrebat asta?”am intrebat eu razand.

„Ce?” a intrebat ea parand jignita. Jessica avea deasemenea un fel de a privi prea adanc lucrurile. Imi aduca aminte ca am avut o discutie cu ea acum cativa ani la una din petrecerile de vara la piscina a lui Edward,   referitor la  daca pui lapte in congelator se va transforma in inghetata cu aroma de lapte. A a spus ca se va transforma, eu am spus ca va fi doar o bucata de lapte inghetat. A doua zi a venit la mine acasa cu coada intre picioare. Incercase acasa si obtinuse lapte inghetat. Serios, oamenii ar trebui sa invete sa aiba increderea in Bella Swan cea care are intotdeauna dreptate.

„La dracu, e noua , trebuia sa fim in clasa pana acum.” A spus Angela trezindu-ma din ganduri.

Toate trei ne-am indreptat spre  clasa C7.Am intrat exact cand Dl Mason era la jumatatea catalogului. La dracu.

Toata lumea s-a intors spre noi la usa.De asta uram sa intrazii, toata lumea se uita la tine de parca ai fi un obiect de expozitie si apoi erai nevoita sa merigi in fata tuturor sa iti gasesti un loc. Ce era si mai reau pentru care trebuia sa merg in fata tuturor fara sa ma impiedic de aer.

„Ne scuzati ca am intarziat.” Am bombanit eu la ochiul imputit al Dl Mason.

Angela si Jessica au plecat de langa mine. Angela s-a asezat langa Ben in fata clasei, iar Jessica s-a dus langa Mike in spate. Eu am ramas sa stau la usa ca un ornament. Doamne te rog omoara-ma.

Am pasit usor pe unul din culoare, uitandu-ma dupa un loc liber.Jur ca daca nu era unul si ar fi trebuit sa ma duc in alta clasa dupa un scaun, as fi plecat de al scoala si nu m-as mai fi intors pentru tot restul zilei. M-am apropiat de spate si m-am impiedicat usor de adidas. Drace.

Cateva persoana au inceput sa chicoteasca la miscarea mea. Ce adunatura de nenorociti imaturi! Sunt sigura ca daca ei ar fi pe punctul de a se impiedica eu nu as rade. Sau asa mi-am spus. Am vazut o masa libera in spate, dar fara scaun. Grozav.

„Domnisoara Swan?”am auzit vocea dl Mason in spatele meu. Rotitndu-ma pe un picior m-am intors catre el si am zambit dulce.

„Da?”

„Cred ca imi esti datoare cu ceva.”

Ahhh, eseul. Da. Am inceput sa rascolesc prin geanta exact in mijlocul culoarului. Am auzit-o pe Lauren Malfoy, spunand un „Eww” mormait cand unul dinte servetele mi-a picat din geanta in timpul cautarii.

„Scuze.” Am bombanit eu ridicand servetelul si indesandu-l inapoi in geanta.In cele din urma am scos eseul si l-am intins in fata mea.

Dl Mason a scos un ras plictisit, „ Ei  adu-mi-l atunci.Nu o sa vin eu la tine. Si poti sa fi mai rapida decat atunci cand ti-ai gasit un loc.”

Un ras a rasunat in toata clasa. Nenorocitii.

Am mers catre catedra dl Mason si i-am pus eseul in mainile intinse. „Cate cuvinte?” a mormait uitandu-se peste foi.

„Hmmm, in jur de 3200, cred.” Am spus tragandu-mi bareta de la geanta mai aproape de mine.

„Crezi?”  Dl Mason s-a uitat in sus la mine prin ochelarii sai.

„Nu, Stiu.” Am oftat.

„Bine, acum du-te la locul tau…oh” A inceput Dl Mason sa rada. „am uitat ca nu mai sunt scaune, va trebui sa aduci unul dintr-o alta clasa.”Se bucura imens de acest lucru.

Singurul lucru pe care nu imi doream sa il fac. Ce dracu s-a trezit Dumnezeu dimineata si a spus „ Hei , hai sa fie ziua in care ne legam de Bella”. Am oftat zgomotos in timp ce m-am indrepat spre usa.

Cand am ajuns pe coridor , m-am gandit sa merg acasa asa cum am spus; Dl Mason avea eseul meu acum. Nu mai era nevoie sa ma intorc., Dar nu, Charlie m-ar omori daca as chiuli din nou de la scoala si stiu ca  dl Mason va face tot ce ii sta in putere sa ma parasca. Fraierul. Inca de cand am inceput scoala dl Mason m-a urat, zvonurile spuna ca a incercat sa iasa cu mama mea cand erau mai tineri, dar ea i-a dat papucii pentru tatal meu. Ha, ratatul.

Am incercat usa la urmatoarea clasa C6, dar usa era inchisa. Am incercat fiecare usa de pe coridor, dar si ele erau inchise.

„Ce dracu?”m-am intrebat. Eram noi singurii din scoala?Am mers in capatul celalalt al holului si am coborat scarile care duceau la clasele A. Puteam sa vad miscare in unele din aceste camere. In sfarsit oameni.

Primele camere erau pline de boboci imaturi; nici gand nu intru acolo. As fi ca mielul dus la taiere. Mergand mai incolo am vazut cateva persoane din anul meu in camera A5. Oh bine se pare ca va trebui sa iau taurul de caorne. M-am uitat pe fasia de geam din usa inainte sa bat timid. Profesoara, o femeie slabuta, blonda, pe care o stiam a fi dna Hall mi-a facut semn sa intru.Am deschis usa si am intrat muscandu-mi buza.

„Um da, sunt din clasa dl Mason, pot sa impurmut un scaun? Nu mai este nici unul liber acolo sus si toate celelalte clase sunt inchise.” Am spus repede rasucindu-mi parul intre degete.

„Bineinteles, ia oricare, dar te rog nu imi deranja clasa, isi scriu propriile cantece. Foarte talentati.”a spus zambindu-mi mandra. Am auzit suntele pianului si a  trianghelelor incepand din nou in fata. Ei bine, nu o sa-i deranjez; o sa iau unul din partea stanga a camerei. M-am intors sa iau un scaun cand o mana l-a apucat pe cel care vroiam sa il iau. Strambandu-ma m-a uitat in sus.

„Swan.” Grozav, a naibii de grozav. Trebuia sa nimeresc in clasa lui Edward Cullen.

„Sa presupun ca ai fost ultima in clasa, te-ai impiedicat si ai ramas in urma nu-i asa?”a intrebat ranjind. Ohh ce i-as pocni ranjetul ala de pe fata daca dna Hall nu ar fi aici.

„Nu, doar a fost ghinionul meu, acum poti sa iti iei mana de pe scaun ca sa pot pleca?” am spus pocnindu-i mana.

„Auch, asta a durut.Poate ai vrea sa ii explici dn-ei Hall de ce nu mai pot canta la chitara.” A spus el intinzandu-si mana. „Nu ai vrea sa o saruti mai bine?” a ranjit el.

„Mai degraba ti-as rupe degetele, si oricum , esti asa un mototol ca o  o palma a unei fete iti lasa mana beteaga? Sunt sigura ca lui Emmett ii va palcea sa afle aceasta informatie.”am zambit. Am privit cu satisfactie cum fata i-a cazut pentru o clipa inainte sa isi recapete zambetul sau.

„Chiar daca as fi fost serios, ceea ce nu eram. Oricum nu ai fi avut curajul sa vorbesti cu el.”

Eu am ras doar. „ Mai vedem noi.” M-am aplecat inspre el, hmm mirosea frumos. Asta era aftershavul pe care Charlie i l-a cumparat anul trecut de ziua sa in iunie. Ei bine, de fapt eu l-am ales, Charlie a platit pentru el.

„Ma mirosi Isabella?”a spus Edward razand. Eu m-am indreptat zambind.

„Da.” Edward a parut luat prin surprindere pentru un moment de destainuirea mea, pana am ridicat piciorul sa verific talpa papucului. „Credeam ca am simti miros de rahat de caine.”am spus eu razand.

„Catea-o.”a spus dupa care si-a pus chiatara in fata lui. S-a asezat pe banca si a inceput sa  cante o melodie in timp ce eu mi-ai tras scaunul. Sa spun ca era bun la chitara era o nedreptate, era excelent. Desi nu i-am spus niciodata asta.

S-a uita la mine si mi-a facut cu ochiul. „Ne vedem la biologie, o draga verisoara.” Ughh, chiar trebuia sa faca sa sune asta chiar atat… atat.. de  neinteresant.

Dna Hall care a auzit agitatia produsa de elevii ei s-a ridicat de la pian si m-a vazut chinuindu-ma cu scaunul spre usa. „Edward fi un cavaler si ajut-o pe fata cu scaunul, te rog.” L-a rugat ea politicos.

Edward a sarit si a bombanit o injuratura  pe sub respiratie, inainte sa imi apuce scaunul din mana mea, cu o singura mana , facand sa para usor. Am mers in fata lui si am deschis usa, el nu a spus nimic in timp ce a iesit pe usa si a mers mai departe pe coridor.

„Hei , de aici am descurc, sa stii.” Am spus alergand ca sa-l ajung.

„Daaaa.” A spus el sarcastic. „ pentru ca te decurcai atat de bine sa il scoti pe usa sunt sigur ca o sa te descurci mai bine pe scari.” A continuat el dandu-si ochii peste cap.

Acum  mi-am incrucisat bratele la piept. Cum indrazaneste el sa insinueze ca sunt o persoana slaba. „Nici macar nu stii unde trebuie sa-l duci.”am spus exasperata.

S-a oprit in mijlocul coridorului. „Ai spus ca ai venit din clasa dl-lui Mason; el preda doar in camera C7, asa ca presupun ca acolo trebuie dus scaunul. Dar daca vrei sa mergi in sus in fata mea pe scari ca sa ma pot holba la fundul tau ca o piersica, nu ai decat.” A spus indicand spre scarile din fata noastra.

L-am lovit usor peste brat. „ De ce, cumva  al Tanya atarna putin?”am chicotit eu. El mi-a zambit strengareste.

„Geloasa?”

„Nu, tu probabil esti singurul baiat din scoala pe care nu l-as atinge, ea iti este binevenita.” Am spus zambind, mangaindu-l pe obraz. Pe bune, el se credea darul lui Dumnezeu pentru oameni. Nu eram serioasa, desi toti baietii din scoala, inafara de Edward si trupa lui erau dezgustatori. Dar nu i-as fi spus asta lui Edward.

Edward s-a uitat la mine pentru un lung moment, dupa care  mi-a oferit un zambet larg. „Calatoresti pe raul cel lung?” a spus dupa care s-a indreptat spre scari.  Ce dracu trebuia sa insemne asta?

„Ce rau?”am spus mergand in urma lui. Frumos fund Edward.

„De- Nile” a  chicotit el. Oh doamne, ce tocilar! Am  izbucnit in ras in mijlocul scarilor, m-am sprijinit de perete razand. Edward a ajuns in capatul scarilor si s-a uitat in jos la mine.

„Te-am facut sa razi nu-i asa?”a zambit el. Am incetat sa mai rad si am mers usor catre el.

El chiar credea ca ma vrajeste, puteam sa vad asta pe fata lui. Oh, s-a facut.  Cu greu m-am uitat  la el si am inceput sa merg catre el usor. Zambetul sau era fixat, urmarindu-mi fiecare miscare, M-am dus in fata lui, am luat scaunul din stransoarea sa si l-am pus pe podea langa noi. Fata lui nu a tradat deloc cand am venit piept la piept cu el, chiar mirosea bine. M-am intins si i-am dat parul de pe fata, uitandu-ma la el in timp ce faceam asta. Era mai moale decat mi-am imaginat, nu e de mirare ca toate fetele erau innebunite dupa el. M-am uitat in ochii lui si ochii lui verzi ma priveau lung inapoi, intrebatori. Exact unde te vroiam fraiere. M-am aplecat spre gura lui in timp ce i-am tras capul in jos. In ultimul moment am dus buzele la obrazul lui, l-am sarutat, apoi m-am intors frecandu-mi obrazul de al lui pana buzele mele erau aliniate cu ale lui. Respiratia lui imi gadila fata.

Am soptit langa gura lui. „Clasa mea este chiar in fata noastra.” Am zambit cand i-am auzit respiratia accelerandu-se. „Multumesc ca mi-ai adus scaunul pana sus, tampitule.” Am continuat impingandu-i pieptul la o parte.

M-a privit lung dupa care a si-a revenit din uimire. „Ce dracu Swan?”a mormait el.

Am ras. „Imi bateam joc de tine, ciudatule. De parca te-as saruta!HA! Nu stiu de ce m-as umple si in in plus nu glumeam cand am spus ca pentru mine nu esti irezistibil.” Am spus razand, ridicand scaunul.

„Da, ei bine nici eu nu te-as saruta. Surioaro. Singurul loc in care te-as saruta ar fi obrazul tau, este singurul care merita.” A pufnit rosind usor.

„Sigur, sigur.”am spus mergand spre clasa. „Pe bune, multumesc pentru scaun.”Am spus facand cu mana in spatele capului meu. Chiar vorbeam serios, probabil mi-as fi rupt spatele daca il caram singura.

„Ne vedem la biologie Swan.”l-am auzit strigand inainte sa coboare scarile in spatele meu.

Am marait. Cand am intrat in clasa toata lumea se holba la mine. Din nou.

Dl Mason s-a oprit din scris pe tabla si si-a scuturat cureaua de la mana uitandu-se la ceas.Si-a pus stiloul jos dupa care s-a intors spre mine. „ Cat de mult iti ia sa aduci un scaun domnisoara Swan, ai pierdut majoritatea notelor introductive si asezarea pentru primul paragraf. Ai fost plecata pentru 20 de minute.De unde ai adus scaunul? Din Europa?”

Clasa a chicotit. „Nu , dl.A trebuit sa merg la clasele cu A si apoi Dna Hall m-a tinut de vorba spunandu-i despre muzica, nu am putut scapa.” Am mintit eu pe jumatate.

A mormait si mi-a facut semn  sa imi duc scaunul la loc. „Foarte bine, dar o sa o intreb pe dna Hall mai tarziu.” Drace, drace, drace.

Am carat scaunul la banca fara sa ma impiedic si m-am asezat. Am scos un stilou si o hartie din ghiozdan si am inceput sa copii tot ce am pierdut de pe tabla.Dl Mason a venit si ne-a pus cate o copie de „Catcher in the eye” pe banca.Bingo.Am citit asta de 2 ori. Era preferata lui Charlie. Brusc un biletel mi-a fost bagat sub nas din dreapta mea.M-am uitat si l-am vazut pe Sweaty Stu uitandu-se la mine, tot transpirat cu un creion in gura. M-am uitat suspicioasa la el.S-a lasat pe spate si mi-a facut semn cu degetul in stanga lui. La masa urmatoare era Jessica care se uita agitata la mine.

Am deschis biletelul.

Te-am vazut pe tine si pe Cullen prin geam. Dna Hall pe dracu!! Informatii ACUM!!

M-am strambat la hartie. Ce naiba nu am avut intentia sa fiu vazuta. Ridicand stiloul am mazgalit inapoi.

OK, el mi-a adus scaunul sus; era  nepoliticos ca un porc asa ca m-am gandit sa il las sa guste din propriul lui medicament. Ar fi trebuit sa ii fi vazut fata.Sa mori de ras.

I-am dat biletelul lui Stu si i-am facut semn sa i-l dea mai departe lui Jess. M-am uitat la Jess in timp ce citea, expresia ei a devenit din sceptica, razatoare dupa care a scris din nou si a dat mai departe.

Daaaaaa, sigur, ei bine mie mi-a sa parut ca voi doi va sarutati!! Si va facea placere.

Vezi ce spun despre faptul ca gandeste prea mult un lucru. Am intors bucatica de hartie si am scris inapoi.

L-am sarutat pe obraz JESS!! Serios ne uram unul pe altul. E prea putin probabil ca o sa ajungem sa ne placem unul pe altul.

Am dat bileteul inpoi dupa care m-am intors la cartea mea. O bucata de hartie a aterizat din nou pe banca mea. Mi-am dat ochii peste cap si am deschis-o.

Mai degraba v-ar placea sa va puneti picioarele unul pe altul.

Am tras adnc aer in piept. Asta nu se va intampla nici intr-un milion de ani. Am mototolit hartia si am aruncat-o pe podea. Am inceput sa citesc primul capitol cand am auzit un chicotit. M-am uitat in dreapta mea si l-am vazut pe Sweaty Stu citind biletelul, uitandu-se la mine cu ochii mari. Nemernicul, cum indrazaneste sa ne citeasca biletelele private!

„Aia e privat!” am hasait eu. El doar a izbucnit in ras. Dl Mason s-a intors sa se uite spre noi.

„Probleme dl Jhonson?” Stu s-a uitat la dl Mason si s-a blocat.

„Nu dl.”a spus aruncadu-mi biletelul pe banca, dl Mason a vazut actiunea. Vai nu! Dl Mason si cu simturile lui de Omul Paianjen.

Dl Mason s-a apropiat de banca mea incet, cu ochii pe mine tot timpul. „Scrii biletele domnisoara Swan?”

Am incercat sa raspund, dar tot ce a iesit a fost un sunet strangulat, privirea feroce a dl Mason m-a lasat fara cuvinte. El a luat repede bileteul si l-a deschis. Toata clasa s-a intors sa ne priveasca acum. Mi-am pus capul in maini.

„Mai degraba v-ar placea sa va puneti picioarele unul pe altul” Dl Mason a citit intregii clase, inainte sa rupa hartia si sa o puna in cos. Mi-a zambit, apoi s-a intors la cartea lui. Cretinul!

Toata lumea se uita la mine si la Stu. Oh nu, nu, nu  te rog.

„Intotdeauna am crezut ca esti disperata Bella, dar Swaety Stu?” a soptit Lauren Malfoy razand. Am ridicat pumnul si i-am mimat „ Taci dracului din gura.” Mi-a zambit superior, apoi s-a intors spre fata. M-am uitat in stanga ei si Alice si cu Jasper se uitau la mine. Jasper mi-a facut usor cu mana, iar Alice a zambit. Am zambit inapoi.

Alice si Jasper erau de treaba.Faceau aprte din trupa lui edward deoarece Jasper era unul dintre prietenii lui cei mai buni, dar erau oameni draguti. Alice era micuta, chiar mai mica decat mine. Avea parul negru, scurt, facut tepi si o fata micuta.Intotdeauna era vioaie si avea o energie pe care nu credeam sa o aiba o persoana atat de mica.

Jasper era iubitul ei, era foarte chipes. Am facut o apsiune pentru el in rpimii trei ani de liceul , dar a disparut repede.Era inalt, in jur de 1.80 sia vea parul blond si ochii albastrii. Ar fi putu fi foarte bine un model ca si sora sa.

Restul orei a zburat deoarece tot ce am avut de facut a fost sa citim. A fost bine sa imi odihnesc ochii odata ce a sunat clopotelul.

„Tema acasa, terminati cartea pana ora viitoare.” A strigat dl Mason in timp ce noi ieseam din clasa.

„Hey Bella.” M-am intors si l-am vazut pe Jasper zambindu-mi cu mana in jurul taliei lui Alice. Angela si Jess au venit spre noi. „hey angela, Jess.” A dat el din cap.

„Doar nu vorbeai despre tine si Stu in acel biletel , nu?”A intrebat Alice razand.

„Nuuuuu.” Am chicotit eu .” o neintelegere completa.”

„Atunci peste ai cui picioare ai vrea sa stai?” a intrebat Alice cu ochii stralucindu-i de nerabadare.

„de fapt era vorba despre mine. Bella a scris acel biletel si imi era adresat mie. Vorbea despre Mike.” M-a salvat Jessica.

Jasper s-a uitat suspicios la mine, iar eu m-am uitat  in alta parte de la privirea lui. „Bine… Cred ca ne vom vedea Bella la pranz sau ceva de genu nu?” a intrebat el.

„da sigur.” Am zambit, indesandu-mi un fir de par dupa ureche.

Alice si Jasper mi-au zambit si eu plecat. Wow! Putea asta sa fie mai ciudat? M-am intors sa ma uit nervoasa la Jess.

„Vezi!!”am sasait eu. „cand scrii biletele de genu apar neintelegeri!”

„Scuze.” Ma mormait tarandu-si picioarele. „dar tu si Edward chiar pareati apropiati.”

Angela s-a uitat la mine. „Ce e cu toate astea?’

Am oftat, chiar trebuia sa dau explicatii pentru ceva ce chiar nu facusem. „Nu e nimic, Jess aici de fata, m-a surprins intr-o jumatate de imbratisare cu Edward.”

„Imbratisare?!”a chitcait Angela. „Dumnezeule!Credeam ca il urasti!”

„Il urasc!”am strigat. „Mi-a carat scaunul asa ca eu i-am multumit, nu e amre lucru. Putem sa o lasam balta de acum ,va rog?” m-am rugat eu sperand ca asta va fi finalul. Daca stiamc a toate astea se vor intampla nu m-as mai fi jucat cu Edward, oricum nu in capatul scarilor.

Urmatoarea ora era Trigonometrie cu dna Netts. Ne-a dat niste adunari de facut la lectia respectiva care erau chiar usoare. Singurul defect e ca nu cunosteam pe nimeni la aceasta ora si nu stiu cumj am reusit sa ajung chiar langa Jacob Black.. Grozav.

De ce? De ce trebuia sa stau langa cineva din trupa lui edward? L-am ignorat in mare parte din lectie, ceea ce a fost foarte greu deoarece eram inghesuiti din cauza fizicului sau imens. Am avut dreptate ca avea aproape 2 metri la sfarsitul lectiei, imi imapchetam cand am vazut  ca Jacob mai avea inca trei intrebari  de raspuns si fata ii era incruntata de la gandit. Imi era teama pentru creionul din mana sa, arata ca si cum ar fi fost pe punctul de a se rupe.

„esti bine?”am incercat sa intreb. As putea sa   fiu draguta, il las pe el sa fie cretinul primul.

Dar jacob a ramas uimit la auzul vocei mele si s-a uitat la mine o roseata aparandu-i in obraji. „Hmm, nu prea ma pricep la chestiile astea.”a mormait el. Arata dragut cand se gandea. Am simtit cu o roseata se ridica ca raspuns pentru gandurile mele.

Ei bine daca vom sta impreuna la trigonometrie pentru restul anului, ar fi bine macar sa ne intelegem. „As putea sa te ajut…. daca vrei?”a mormait uitandu-ma la foaia lui.

Jacob mi-a zambit si mi-a impins foaia. „Chiar iti multumesc, asta ar fi foarte bine.”Wow! Era politicos, nu ma asteptam la asta.

„Desigur, sa vad!” am tras foaia lui catre mine si am scos-o pe a mea din geanta. I-am aratat cum sa faca adunarile si cum sa afle rezultatul. Cand lucram la ultima mana lui a sters-o pe a mea, el s-a tras repede departe ca si cum l-as fi electrocutat.

„scuze.” A mormait uitandu-se dupa geanta sa. Ei bine asta a fost ciudat.

„Nu e nimic, deci acum ai inteles mai bine?” am intrebat zambind.

„Ce?” a intrebat el parand derutat.

„Adunarile, le-ai inteles acum?” am intrebat ridicand sprancenele. Cum ar putea sa nu  le inteleaga, era mai usor decat ai manca o placinta

„Err , presupun ca da.” A mormait trecandu-si mainile prin par. Un tic pe care trebuie sa il fi invatat de la Edward. Am oftat.

„Ok.” Am spus ridicandu-ma. Jacob parea un baiat de treaba, poate o sa ma inteleg cu el la fel ca si cu Alice si Jasper. M-am insrpetat spre usa, spre pranz, uram cand era timpul pranzului. Va trebui sa le suport pe Jessica si Angela poevestindu-mi povestile lor de dragoste din vacanta, n timp ce eu le povestesc despre minunata mea vacanta in Miami. Cu Edward. Grrr.

O mana m-a prins de cot cand am ajuns la usa. M-am intors surprinsa si l-am vazut pe Jacob Black geanta in mana  parand agitat.

„Hmm…. vrei sa mergem impreuna la cantina?” a intrebat fara sa ma priveasca in fata.

„desigur.” Am raspuns eu, cu siguranta era mult mai bine decat sa merg singura pana acolo.

Jacob a mers langa mine, atragand cateva priviri de la cei care treceau pe langa noi. „Deci unde lociuesti? Nu te-am vazut in afara scolii decat acasa la Edward.” Am intrebat eu formal.

„Oh locuiesc in LA Push.” A zambit. La naiba. In La Push traiau cei mai saraci. EL nu trebuie sa aiba prea multi bani. Nu eram o fata care o deranjau astfel de lucruri;doar m-a surprins ca Edward ar iesi cu cineva care nu era bogat ca noi.

„tare.”

„Nu, stiu ce gandesti. Baiat sarac.” a chicotit el.

M-am uitat la el mirata. „ De apraca m-ar deranja asta.” Eram chiar jignita.

Cred ca Jacob a realizat asta. „Stiu…eu..eu nu am vrut sa te jignesc.”

„Este ok.” Am ras eu. „Te intalnesti cu Edward acolo?”

„da, putem sa ne separam inainte sa intram daca vrei. Stiu ca voi doi nu va intelegeti.”a dat el din umeri. „Este frumos sa vezi ca o fata nu ii cade la picioare.”

Am dat din cap.

„cred ca ar fi ciudat pentru tine oricum. Sunteti ca niste frati la cum va certati si cum rivalizati.”a ras el.

Mi-am ingustat ochii.Da ar fi ciudat pentru noi, pentru ca ne uram din tot sufletul. Dar nu sunt sigura daca ma gandesc al el ca la un frate, si sunt foarte sigura ca el nu se gandeste la mine ca la o sora. Ar trebui sa fie macar putin iubire intre noi daca ar fi asa.

„Sigur.” Am bombanit eu.

Jacob si cu mine am intrat impreuna in cantina.Am vazaut-o pe Angela si pe Jess deja la masa noastra, uitandu-se la mine si la compania mea. Jacob m-a condus pana la rand la mancare.

„Mancarea de aici e nasoala.” A spus zambind.

„Mie imi spui, ai incercat cumva merele de aici?” am indicat spre cosul cu mere de la capat.

Jacob a ras, atragand cateva priviri din rand „Oh da… aproape mi-am rupt dintii in el….si avea gust de praf.”

Acum era randul meu sa chicotesc. „exact asta spuneam si eu.”

Mi-am pus mancarea pe farfurie. Jacob a facut acelasi lucru, doar ca farfuria sa era dubla fata de a mea. Si eu care credeam ca eu sunt o scorpie grasa la cat mananc.

„Mama! Mananci toata aia?”am spus eu facand ochii mari. Jacob doar a ras si a aratat spre mancarea mea.

„Mananci doar atat?”

Am rosit si am zambit.. „Ei bine prietenele mele ma asteapta sa imi spuna povestile lor de dragoste,asa ca ne vedem mai tarziu.”

„da.” A zambit Jacob indreptandu-se spre masa sa. M-am uitat dupa el si l-am vazut pe Edward strambandu-se in directia noastra.

M-am asezat langa Angela si Jess care au inceput sa vorbeasca despre Jacob si despre mine. Doamne. Dar cum credeau ca putem fi un cuplu doar dupa 10 minute de vorbit?Te rog. M-am uitat la masa lui Edward, unde Edward si Jacob aveau o discutie aprinsa. Edward s-a uitat la mine si mi-a aratat degetul cu o expresie furioasa. Cu ce am gresit? Cretinul.

„Deci treci de la Edward, la Stu, iar apoi la Jacob intr-o singura zi nu?Desi as putea spune ca este un amestec periculos sa ii combini pe primul cu ultimul.”impungand cu paiul in paharul ei de suc de carton.

„Fetelor, v-am spus, nu am o viata amoroasa.. De ce nu imi povestiti despre a voastra?” Ha! stiam ca asta le va place.

„Incep eu”a chitcait Jessica.. Oh doamne. Omoara-ma acum.

Edward PDV

Sugatoarea, cine se credea sa se bage intre prietenii mei. Jacob statea acolo nevinovat de parca nu ar fi avut nici cea mai mica idee ce a facut. Am batut cu palma in masa castigandu-mi o privire dezaprobatoare de la Rosalie. „Te deranjeaza?”

„Du-te dracu.”am tipat eu. Rosalie doar a chicotit. Scorpia.

„Asadar, baiete Jakey ce dracu a fost aia?”am spus aratand spre masa Isabellei. Momentan radea la ceva ce a spus curva aia de Stanley. Nu puteam sa-l cred pe Jacob, cum putea sa intre aici cu ea de parca ar fi cei ami buni prieteni. Unde dracu era loialitatea lui?

„Ce?” a intrebat muscand din pizza.

„Te bagi in vorba cu dusmanul meu!”am spus eu aruncand o privire de ura la masa Bellei. Jacob Mi-a urmat privirea.

„Oh.” A raspuns chicotind, aproape inecandu-se cu pizza. Bun.

„Nimic, avem trigonometrie impreuna, si nu este dusmanul meu ci al tau.” A spus luand o noua muscatura. Am simtit o nevoie urgenta sa ii trantesc felia de pizza in fata.

„Da, ei bine  ori esti de partea mea sau  ori esti de partea ei?”am spus incrucisandu-mi bratele si lasandu-ma pe spate.

Jacob s-a lasat si el pe spate si s-a uitat la mine suspicios dupa care ras intr-un fel ciudat. „Ei, Jazz si Al vorbesc cu ea, asa ca ce mare problema?”

Cumva vorbea dracului serios! In nici un caz nu puteam sa stau aici in timp ce prietenul meu si dusmanul meu si-o trageau in spatele scolii. Ughh, imaginea asta ma facea sa ma cutremur.Nu, nu, nu, fara imagine.

„Marea problema este ca ei nu vor sa isi infiga scula in ea!”

„Cine ar vrea.” A mormanit Emmett. I-am aruncat o privire de avertizare.

„Taci dracului din gura.”

„Uite, ea m-a ajutat cu tema la trigonometrie; eu am condus-o pana la cantina. Nici o problema.” A spus Jacob ridicandu-si bratele in semn de infrangere.

M-am uitat spre Bella si am vazut-o uitandu-se la mine. I-am aratat degetul. Nenorocita, incearca sa imi invadeze viata. Cine se credea? Faza aia de dimineata si apoi asta. M-am cutremurat involuntar.

M-am uitat din nou la Bella si ea murea de ras. Pun pariu ca ea crede ca rahatul asta e sexy. Vorbea cu celelalte doua; am vazut-o mimand cuvantul Miami.Hmmm cred ca le povesteste despre excursia noastra cu familia de luna trecuta.

~~~~~~~~~~~~

Acum o luna.

In timp ce stateam in holul din fata vilei noastre private, am oftat la impreurimi. Holul era tot auriu si era decorat in rosu, in afara de receptionera roscara sexy, eram singurii de aici.Carlisle si Charlie ne cazau in cele 4 dormitoare ale vilei, razand unul la altul in timp ce roscata lucra la computerul ei. Mama era la chiosc si lua 5 sticle de apa pentru noi toti. M-am uitat in stanga mea si am vazut-o pe Bella in pantaloni de trening si un tricou uitandu-se la un acavariu cu pesti. Am chicotit, ce prost ar putea asemenea haine pe vremea asta? Pana si Charlie avea picioarele descoperite. Eu eram in pantaloni scurti rosii si un tricou alb. Ma schimbasem pe drum in autobuz.

Am mers catre mama mea. „pot sa iau una din astea?”am indicat spre sticlele din mana ei.

„Desigur scumpule.”mi-a dat o sticla cu apa si era rece ca gheata, era o senzatie placuta. M-am uitat in spatele meu la Bella dupa care m-am intors din nou spre mama.

„De fapt pot sa mai iau una?”am spus aratand cu degetul inspre Bella.

„Vai, Bella e foarte interesata de pestii aceia.”a spus mama inmanandu-mi inca o sticla cu apa la fel de rece ca gheata.

„Noroc.”Am spus leganand sticla si m-am indreptat spre Bella. Am mers incet in spatele ei ca sa nu ma vada;s-a aplecat mai tare aratand o vedere buna a fundului ei. La naiba. Tricoul ei s-a ridicat in sus pe spatele ei, lasand o fasie de piele la vedere. Am mers incet si am pus usor sticla rece ca gheata pe pielea ei.

„Arghhh.” Bella a sarit, iar eu am izbucnit in ras, lasandu-ma pe spate, rasul meu umpland incaperea. M-am intors spre familia mea  care era la receptie, toti se incruntau si tata si-a dus repede degetul aratator la buze. Receptionera dadea din cap la noi. Scorpia. Bella a lovit in umarul meu, in bratul meu , iar apoi in piept. „Idiotule!”a pus accentul pe fiecare silaba cu un pumn.

Am ras, aparandu-ma de ea.”Ei bine aratai, de parca ai avea nevoie sa te racoresti. Vreau sa spun, cine poarta haine ca ale tale in Miami?”am intrebat sarcastic.

„Eu. Ce ar trebui sa port?”a spus incrucisandu-si bratele la piept.

„Haine ca ale mele.” Am spus facand o pirueta si chicotind.

Ea a ridicat o spanceana la mine. „ Haine de baieti?”

„Nu, mai libere…..haine decoltate.”i-am facut cu ochiul.

„De ce , ca sa te poti tu holba,ce s-a intamplat, simti atat de mult lipsa unei pasarici, incat simti nevoia sa te uiti la picioarele mele ca sa te poti masturba?”m-a intrebat zambind.Ce dracu?i-am tras-o Tanyei ieri, inainte sa ma urc in avion. Nu eram chiar atat de disperat.

„nu m-as masturba la vederea ta nici daca ai fi toata intinsa pe patul meu, goala si te-ai pipai.”am soptit aplecandu-ma in fata.

„Porcule!”a pornit Bella spre familiile noastre, fundul ei dragut sarind tot drumul. Am chicotit, dupa care am urmat-o.

„….holul, apoi Bella.”l-am vazut pe tata inmanadu-i o cheie dupa care s-a uitat la mine. „esti vizavi de Edward la 3.”tata mi-a aruncat si mie o cheie. „Edward tu esti in camera 4.”

„Nu pot sa fiu vizavi de tata?” a intrebat Bella ridicandu-si valiza.

„Imi pare rau Bells, camera 1 are dotari speciale pentru batranul tau tata.” A spus Carlisle.

„Cum ar fi?”a insistat Bella.

„Cum ar fi pornografii si lubrifianti, hey unchiule Charlie.”am spus eu cand Charlie s-a prefacut ca imi da un pumn.

„Edward.” A spus mama inchizandu-mi cu gura cu vocea ei severa.

„Tu si cu Bella mergeti in camerele voastre si despachetati.” A spus tata pocnindu-ma peste umar. Mi-am ridicat bagajele si m-am indreptat spre vila cu Bella. Am iesit de la intrare si am trecut pe langa piscina spre vila naostra.Vila noastra avea 3 casute intr-un singur parc si toti imparteam piscina care era in mijlocul celor 3 case. Noi eram in Vila 3. Inca nu am intalnit pe nimeni din cellelate vile, dar speram din suflet sa fie niste femei frumoase ca sa nu imi petrec tot timpul cu scorpia care mergea in fata mea.

Bella a bagat cheile in usa vile si a incercat sa o deschida. Am stat rabdator langa ea, oftand si comentand cand nu putea sa deschida.

„Nu vrea sa se deschida! Incearca tu.”a spus dandu-se la o parte de langa usa.

M-am uitat la cheie. Era de genul care mtrebuia intai impinsa si apoi rasucita.Am impins cheia si am rasucit, iar usa vilei s-a deschis cu un clic. M-am intors spre Bella cu sprancenele ridicate.

„nu vrea sa se deschida.” Am imitat-o cu vocea ei de fata.

„dispari.”a spus impingandu-ma la o parte si intrand.mi-am dat ochii peste cap si am urmat-o; am mers pe hol pana ce am gasit doua usi de lemn paralele cu numerele 3 si 4.

Bella a deschis camera cu numarul 3 si a intrat, lasand usa deschisa.Am intrat in camera mea si m-am uitat in jur. Aveam un pat dublu cu cearsafuri alb –albastre; niste draperii albe cadeau pe pat. Ce dracu sa fac cu astea! Asta era pentru fete romantice.

Am iesit din camera mea si am intrat in camera Bellei care era indentica cu a mea doar ca era verde. Am vazut-o uitandu-se la draperiile de plasa la fel cu m-am uitat si eu la ale mele.

„Multumita? Am pus draperiile astea nenorocite si peste patul meu.” Am spus mergand spre patul ei

„Merge, al tau cum e?”a intrebat ea.

„Uita-te, e practic indentic , doar ca e albastru.”am dat eu din umeri. Bella a iesit din a ei si a intrat in a mea. Am urmat-o. S-a uitat la patul meu pentru un moment.

„dragut albastru.” A comentat ea dupa care s-a indreptat spre geamuri. A tipat, alergand, si deschizand geamul , aplecandu-se peste.

„dumnezeule, ai o priveliste mult mai buna decat a mea!Ai plaja!” a gemut ea. M-am dus langa ea si  m-am uitat si eu afara; cu siguranta plaja era chiar langa balconul de la camera mea. Wow, uita-te la toate fetele in bikinii.

M-am intors spre Bella. „Tu ce priveliste ai?”

A oftat. „Piscina si celelalte 3 case.”

„E naspa.” Am spus eu. S-a uitat la mine de sus pana jos. Ce ma verifica acum?Ce fata obraznica!

„vrei sa imi dau tricoul jos ca sa poti privi mai bine?”am zambit.

„Nu, mersi, tineti bunatatile bolnavicoiase pentru tine.” Mega Scorpie.

„Putem sa facem schimb?”a intrebat ea. Normal ca nu. Aveam privelistea cea mai buna, de ce as vrea sa fac shimb cu ea?

„Nu.” Am spus razand.

Am mers la valiza mea si am inceput sa despachetez. Am auzit-o pe Bella parasind camera si intrand in a ei. Cinci minute mai tarziu am auzit-o chicotind, urmat de o chemare atragatoare. „Edward…”

Cand am intrat in camera ei am vazut-o langa fereastra; mi-a facut semn cu un deget sa vin. Am mers spre geam langa ea si m-am uitat afara. Acolo in fata mea erau 5 fete sexy, toate in bikinii, chicotind in fata vilei vizavi de a noastra. Am deschis fereastra sa vad mai bine. Dumnezeule ce bine aratau!Una dintre ele m-a vazut privind si mi-a aruncat un zambet seducator.

„Hei, domni…”am fost intrerupt de o fereastra trantindu-se in fata mea.

„Ce dracu Bellend, vroiam sa agat una!”

„Nu in camera MEA, du-te in a ta. Agata cateva de pe balconul de langa plaja.”a ras, impingandu-ma afara din camera ei si trantindu-mi usa in fata. Nenorocita.

Am batut in usa ei cu pumnii. „Bine nenorocito, facem schimb de camere.”

Am auzit un mornait. „Nu, prea traziu.”de dupa usa.

Am oftat. „Te rog…”

„Te rog ce?”

„Te rog Printesa Bella.”

Am auzit usa deschizandu-se, iar Bella a aparut in niste blugi  si intr-un top rosu care se lega dupa gat. Ummm, Sexy!

„ai zece minute sa muti lucrurile mele in camera ta si ale tale in camera mea.”a spus pocnindu-mi obrazul autoritara. Nu mai era sexy.

Am mutat lucrurile cat de repede am putut, dupa care, cand am teminat ma-m uitat dupa tipele de langa piscina.Ummm, care sa fie prima?Pe care sa o pastrez la urma?

Am sarit de pe marginea geamului si am mers afara sa ma alatur lor.

O saptamana mai tarziu si le-am tras tutror celor 5 fete;in locuri diferite as putea sa adaug. Vorbeam cu una dintre ele la barul de la piscina.Tata si mama erau langa piscina band cosmos si tinandu-se de mana. Doamne.

„Asadar, Edward. Am fost cea mai tare partida de pana acum?”a spus prinzandu-ma de pachet.

„Hmm, una dintre cele mai bune Ashley.”i-am spus sarutand-o pe buze. A chicotit si s-a uitat in spatele meu. „ Si cine e singuratica pe care ai adus-o cu tine?”

M-am intors si i-am vazut pe Charlie si pe Bella iesind din vila. Bella avea o esarfa infasurata in jurul ei si parul prins in coada. Charlie a mers la sezlongul de langa tatal meu ca sa isi citeasca ziarul pe care il avea. Bella s-a uitat in jur plictisita; dintr-odata ne-a vazut pe Ashley si pe mine si ne-a zambit cu buzele lipite strans si ne-a facut cu mana.

Ashley a izbucnit in ras. „Ciudata.”

„Da.”am ras eu. „Din pacate este verisoara mea.”

Am fost intrerupti de familia de la cealalta vila.Parintii erau extrem de plcitisitori si niciodata nu am vorbit,dar cei doi fii, erau cam de varsta mea si au avut si ei partea lor cu cele cinci tipe.

„Hey Edward.” Unul dintre ei, Blake a spus batand palma cu mine. Celalalt frate, Luke se uita peste capul meu cu gura cascata.

„de unde dracu a aparut ea?”a spus el aratand peste capul meu.

M-am intors si am vazut-o pe Bella ridicandu-se de pe sezlong de langa Charilie in…Stai, asteapta!Intr-un bikini albastru inchis al naibii de mic. Am privit-o mergand spre marginea piscinii dupa care a intrat.

„Cred ca ma duc sa inot.”a spus Blake indreptandu-se spre piscina.

„Si eu.” A spus Luke urmandu-l. Cretinii!Despre versioara mea vorbeau.Am vrut sa ma ridic de pe scaun cand mana lui Ashley mi-a tras fata spre a ei; a facut un bot fals. Gen Paris Hilton?

„Unde mergi?Iubitule.”

M-am uitat spre piscina si am vazut-o pe Bella vorbind cu cei doi frati.Erau prea aproape de ea, ar fi bine sa se departeze chiar acum.

„Sa inot.”am spus tragndu-ma din prinsoarea ei.

Am mers spre piscina si am sarit inauntru, inotand spre Bella si baieti, Bella,s-a uitat urat la mine.

„Ce doresti Edward?”

„Nimic, doar vroiam sa vad ce pui la cale.”

Bella s-a uitat la cei doi frati si apoi au izbucnit in ras. „Mai degraba sa spionezi.”a hasait Bella. „Ai avut toata vacanta la dispozitie sa vorbesti cu mine si nu ai facut-o, iar acum brusc vrei cand sunt in bikinii.Uiti ca te cunosc mult prea bine Edward.”

„Ha! Nu te simiti flatata!”am ras eu.

Bella s-a strambat si s-a intors spre cei doi frati care erau in piscina cu noi. „Imi cer scuze, verisorul meu nu stie ce inseamna intimitatea. Se crede norocos pentru ca dumnezeu l-a dotat cu o scula de 3 inchi, care in mod ironic se afala pe capul sau. Ma scuzati.”

Bella s-a intors si a iesit din piscina, eu am iesit dupa ea si am incercat sa o prind din urma cand a intrat ca vijelia in vila. M-a luat prin surprindere cand s-a intors si m-a facut sa ma ciocnesc de ea. Scorpia impiedicata a picat in fund. I-am oferiat mana ca sa o ajut sa se ridice, dar ea mi-a dat-o la o parte. Ce mai maniere.

S-a ridicat si s-a frecat de mine. „mi-am uitat prosopul.” A soptit.Dupa care a izbucnit in ras.

„Dumnezeule, Edward, te lasi mult prea usor.”a iesit din vila.

La dracu. Am fugit in dormitor inchizand usa.Alerta de erectie. Ce dracu omule? Asta e Bella! O Bella in bikinii. Respira… ai o erectie daor pentru ca ea e o fata. Nu conteaza daca o urasti, este fata. Am expirat adanc. LA dracu cu Bella, nu puteams ao suport! De abia astept ca saptamana sa se incheie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dupa pranz m-am indreptat spre mate,eram bun la mate asa ca am terminat repede. M-am intins in scaun si m-am gandit la vacanta si la nenorocita aia malefica de Bella. Ha!Deci a mai facut azi o faza la fel ca cea din vacanta. Frecandu-se aproape de mine in capatul scarilor, sarutandu-ma pe obraz, mangaindu-mi barbia. Cateaua.

Nici o erectie de data asta, nu pentru ca Bella nu a fost sexy, nu era sexy nici macar in bikinii, bine corpul ei era OK daca ii luai capul si il puneai pe al altcuiva in loc. Da erectia din vacanta a fost doar pentru corpul ei Edward. Un corp care era la fel ca al orcarei alte fete care ma excita. Asa ca nu inseamna nimic.

Totusi ea a crezut ca a fost amuzant. Aproape am facut pe mine cand am crezut ca vrea sa ma sarute. Nu stiam daca sa ma intorc in ultimul moment asa cum a facut ea, sau sa o iau acolo pe loc doar ca sa ii demonstrez ca se insela in privinta tehnicii mele, si ei bine ca sa o incerc.Practic era una dintre singurle fete pe care nu le-am sarutat. Slava Domnului ca asta nu s-a schimbat azi.

Se pare ca si ea are aceiasi fascinatie cu parul meu  ca si celelalte fete. Vreau sa spun ce tot au fetele cu chestia asta cu parul? Chiar am crezut ca Bella imi vqa venera parul , la felul in care mi l-a dat la o parte de pe frunte.Dar s-a uitat diferit la el fata de celelalte fete; chiar m-a bucurat faptul ca cineva imi mangaia parul.Desi ar fi trebuit sa fie cea mai naspa chestie a secolului.

Pun pariu ca de asta a vorbit cu Jacob, ca sa ma scoata din minti. Si fraierul ala a cazut exact in capcana ei. Cretinul poate sa mearga pe jos diseara. Sa isi puna la munca pcioarele alea lungi , corcitura.Sau, nu, poate draga de Bella il va duce ea. Am pufnit de unul singur, castigandu-mi cateva priviri din partea unor colegi de clasa. M-am uitat la ceas.

Aveam nevoie de o tigara, urmatoarea ora era cu Bella. Asta va fi amuzant.

Telefonul mi-a vibrat in buzunar, l-am scos si am vazut ca era un mesaj de la Emmett.

„Hey ai auzit despre Bella si Sweaty Stu, Jasper si cu Alice vorbeau despre asta!! HAHAHA omule!!”

Mi-am inchis telefonul. Eram tentat sa il arunc intr-un perete dintr-un motiv necunoscut. Dar nu vroiam sa ii stric varuiala dnei Clarke. Se pare ca scorpia a petrecut ore bune la ea.

Clopotelul a sunat si am sarit din scaun cu geanta in mana. Am dat de Mike Newton pe drum. Poponarul naibii.

„Ai grija Newt!”a spus eu. Chiar aveam nevoie de o tigara. El a mormait ceva inapoi. Nu conteaza.

Fugind afara mi-am aprins un fum rapid. Am tras doua fumuri adanci pana am vazut ceva roz cu coada ochiului. Tanya.

Pentru dumnezeu! Am alergat inapoi in cladire pufaind repede pe drum. Am aruncat jumatatea de tigara ramasa pe jos si am intrat.

Grozav, acum aveam biologie cu curva aia mica de Swan. Ar trebui sa fie interesant.

31 de gânduri despre „3.Playing Games

  1. Gabryella spune:

    mii de scuze pentru intarziere

  2. Ana spune:

    :)) dmeeee nu my pott de rasss:)
    bv Bella asa se faceee:X
    sper sa pui urmatorul cap my rpd:)):)):))

  3. silvia spune:

    ma apuk de citit si dupa iti zic si ce parere am
    :p

  4. Livia spune:

    Foarte tare…Mi-se pare mie sau Edward e gelos?Hmmmm…asta suna interesant:X
    abia astept cap urmator:X….si bravo Bella:X

  5. Crissy spune:

    Bestial:))Deci imi place cum Bella il tachineaza pe Edward …abea astept cap urmator…;;)sper sa il postezi cat mai repede…Kisses

  6. ligydivina22 spune:

    prea tare imi place la nebunie pe cand urm?

  7. Deea spune:

    astept urmatorul capitol 🙂

  8. silvia spune:

    OMG deci a fost sooper si faza cu camera din vacanta si cu erectia si cand aproape „la sarutat ” in capul scrilor deci a fost absolut bestial capitolul a meritat asteptarea si cum a spus LIVIA cred ca incepe sa devina gelos si faptul ca a lasato pe bella sa „il sarute ” pt ca nu sau sarutat inseamna k o place chiar dak nu recunoaste astept capitolul urmator sper sa nu dureza atat de mult de data asta si abia astept sa ii rapeasca 😛 te pwp succes in continuare la tradus te pwp

  9. BBi. spune:

    fff beleaa:)). inca mai rad cu lacrimi, de abia astept urmatorul capitol, o sa fie :>

  10. Melissa spune:

    Superb capitolul! Desi am citit tot ficul in engleza, il voi citii si in romana. Este prea mortal. As putea sa-l citesc de 1000000000000 de ori. Este cel mai tare. Si ma gandeam ca poate dupa ce termini de tradus acest fic(desi mai este mult de tradus) sa traduci celalalt fic al autoarei ON THE RUN chiar daca are numai 10 capitole pana acum. Deci chiar ai stiut sa alegi ce sa traduci. Este bestiala povestea! Deabea astept sa ajunga momentul cand vor fi nedespartiti:D Iubesc si apreciez munca ta. Faci o treaba de milioane. Deabea astept urmatorul capitol. Spor la tradus in continuare:X:X:X:X

  11. Beatrice21 spune:

    Desi nu vrea sa recunoasca, Edward este mai mult decat gelos si totodata este atras de Bella…Nu-i nimic…se da el pe brazda in curand…

  12. EvaMaryCullen spune:

    e super…debea astept capitolul 4….si eu am castigat un pariu..nu uita ..imi esti datoare..muhahahaha…eu am citit pan ala 10 sau 11 …dar..vreau traduse..debea astept..o sa fie genial..:X:X:X:X…e un fic extrem de tare…:D…

  13. sonycika spune:

    Wow… pot spune doar wow… intr-adevar… Edward nu va rezista mult, Bella are dreptate e prea slab la fete… asa ca…

    Ficul e super imi place… succes 🙂

  14. danutza spune:

    mi se pare sau incep sentimentele sa iasa la iveala?hmmmm sper ca o sa scrii si u mai des pt ca sincer imi place fff mult amandoua fanficurile si sper sa le continui…mult succes in continuare si imi plac glumele tale

  15. Valerya spune:

    Wow! E minunat :X Edward nu e chiar așa de rău… sau poate că da 😀
    Oricum, abia aștept următorul capitol… sper să fie la fel de lung ca acesta.
    Spor la tradus 🙂

  16. ingerash spune:

    superb:X:X:X:Xprea tare:X:X:X
    pe cand urmatorul capitol?>/?

  17. oana spune:

    cand apare urmatorul capitol…sunt super toate pana akm

  18. BBi. spune:

    si cap. 4?;;)
    cand apare? mor de nerabdare:>

  19. arianasalia spune:

    sper sa postezi cat mai repede cap.4 🙂

  20. kitty spune:

    Foarte frumos!
    Abia astept capitolul urmator…m…si cu riscul de a incepe sa te stresez…imi spui si mie camd traduci urmatorul capitol:D?
    E un fic foarte frumos si traduci foarte bine! Felicitari:*

  21. Gabryella spune:

    nu ma stresati… eu trebuie sa imi cer scuze ca le postez atat de greu, dar ultima perioada a fost foarte incarcata si nu am apucat sa traduc… chit ca o sa ma omorati trebuie sa va dau o veste rea: abia azi ma apuc sa-l traduc:( srry again

  22. BBi. spune:

    Las`, cu talentu` tau, sigur o sa`l traduci ff. repede. spor la tradus>:D<

  23. Andi spune:

    traduci foarte bine…..dar vezi eu din fire sunt cam nerabdatoare si vreau sa te intreb cand postezi urm capitol ?…..nu ai putea publica macar pe parti?…..

  24. Trice spune:

    E super :X:X Si ce lung e oO Bravo =D>

  25. vampiryka spune:

    Doamne ma doare burta de la atata ras :))))
    imi place rau cum gandesc amandoi :X :)))
    Felcitiari pentru tradus :*
    pwpiki :*:*:*

  26. RaMona spune:

    Magnific !!! genial!!!
    Sunt pe jos de ras !!!
    Doamne Edward asta e mortal … e cam rautacios …
    Hmm … dar totusi prevad ceva frumos … Si parca incep sa iasa la iveala sentimentele lor …
    Poate doar mi se pare !!!
    Superb cap >:D:DD:D:<
    Te pooooooooooooop duuulce :*:*:*:*

  27. nikkinicol2 spune:

    mia placut mult de bella in capitolul asta:))
    cemi place de ea…cand ii face asa lu edward:))
    ma duc la next:)

  28. Stephany007 spune:

    Waw ! Bella & Edward ? Totaly love !!!

Lasă un comentariu