1.Since Birth

Capitolul 1:De La Nastere

20 iunie 1990

 „Ei bine Charlie, as putea spune ca oficial am reusit, tot ce trebuie sa faci este sa semnezi aici” un barbat chipes cu un par blond evident (care iesea in evidenta) si cu ochi albastrii a impins o bucata de hartie in partea cealalta a biroul si a indicat cu degetul spre linia punctata.

Celalalt barbat statea dincolo de birou cu carlionti sateni si ochi de un verde-maroniu. Uitandu-se la hartie a inceput sa spuna. „Carlisle de cat timp visam noi sa putem face intr-un sfarsit asta?” inainte sa ridice stiloul de pe birou.

„De mult timp, prietenul meu.” A zambit Carlisle. Charlie a semnat nerabdator numele sau: „Charles Swan” pe hartie inainte sa inchida ochii si sa inspire adanc.

Carlisle a chicotit. „Sa stii ca merita. Adica.. pentru mine sa fiu doctor.. nu este.. nu este suficient, dar acum merg mai departe… mergem mai departe…propria noastra afacere farmaceutica.”

 „Doctor…nu este suficient, nu te-ai schimbat de cand eram in facultate.” A ras Charlie cu mult entuziasm.

 „Hey nu rade, am ajuns aici nu-i asa, asa cum am spus ca o sa facem cand eram niste baieti `O sa detinem propria nostra afacere impreuna, o sa ne casatorim cu niste femei frumoase si o sa avem niste copii minunati` ahhh zilele din facultate.” A concluzionat Carlisle inchizandu-si servieta.

„Ia-o usurel.” A chicotit Charlie. „Eu sunt acolo, tu esti doar la jumatate.”

„Da stiu, curand intr-o zi sper.” A spus Carlisle prins in ganduri.

Charlie a indicat spre usa. „Sa sarbatorim, vino la mine acasa pentru o ora, Renee ne va gati ceva delicios, de fapt de ce nu o suni pe Esme sa o aduci si pe ea.”

„Ei bine.. doar un singur pahar, inca sunt in timpul muncii.”

Carlisle si Charile au iesit din biroul lui Carlisle si s-au indreptat spre iesire. „E rece afara.” A comentat Charile frecandu-si mainile in timp ce cei doi ieseau afara in nopatea rece si umeda din Forks. Carlisle si-a scos telefonul in timp ce amandoi se indreptau spre masina lui.

„Mesaj vocal.” A mormait Carlisle. „Esme cand primesti asta te rog suna-ma. Ma duc la Charlie la un pahar, in sfarsit am semnat afacerea, suntem proprietarii oficiali ai farmaciei „Cullen-Swan”” a zambit in telefon. „Bine, te iubesc.” Carlisle a pus telefonul inapoi si a deschis usa soferului.

„Este probabil cu Ren oricum. Pot sa jur ca astea doua recupereaza faptul ca au fost despartite la nastere” A chicotit Charlie intrand pe scaunul pasagerului.

„Da stiu, imi pare rau pentru Bella ta.” A ras Carlisle inainte sa porneasca.


Carlilse a parcat in fata casei Swan. Charlie isi netezea mustata ganditor in timp ce isi desfacea centura de siguranta.

„Nici o lumina.” S-a intors Charile catre Carlisle. „La ora asta?” si-a verificat ceasul. `21:37`

„Ciudat.”

„Probabil sunt inca la mine acasa facand schimb de jucarii pentru bebelusi si sfaturi.” A zambit Carlisle in timp ce amandoi ieseau din masina.

„Da, presupun. Dar este putin cam tarziu pentru Bella, de obicei este invelita bine in patutul ei la sapte fix. Eu si Renee am facut o rutina din asta.”

Charlie si-a scos cheile din buzunar in timp cei doi se indreaptau spre casa. Charlie a deschis usa si a intrat aprinzand lumina din hol.

„Nici o doamna prezenta. Acum berea aia.” A zambit Charlie.

Carlisle a dat din cap amuzat. „Bineinteles, cum am putut uita.”

Charlie a condus drumul pana la bucatarie cu Carlisle urmandu-l.  „Asadar ce se intampla acum?” a intrebat Charlie deschizand frigiderul.

„In legatura cu ce?” A intrebat Carlisle asezandu-se pe unul din scaunele mici de bucatarie.

Charlie a scos doua beri din figider si a inchis usa cu piciorul. A indicat spre servieta lui Carlisle cu o bere. „In legatura cu contractul.” A explicat inainte de a se intoarca spre sertarul de bucatarie dupa deschizatorul de sticle.

„Ah da.” A ras Carlisle. „Ei bine. Trimit aceasta hartie avocatului meu cat mai curand, el va rezolva cu creditele si totul. Stii tu, toate treburile astea legale plictisitoare, si apoi tu si cu mine” Charlie i-a dat berea lui Carlisle. „Noroc. Tu si cu mine, in cateva luni vom primi actele oficiale de proprietate si atunci va fi 100% al nostru.” A incheiat Carlisle sorbind o gura de bere.

„Wow” a exclamat Charlie uitandu-se in gol.

„Stiu. Asta chiar se intampla. Iti poti imagina cate vieti putem schimba… sau salva” S-a relaxat Carlisle in scaunul sau.

Charlie se juca absent cu capacul de la sticla. „Stii Carlisle…niciodata nu am avut visuri cum ai avut tu… cum ai planuit toate astea.” Charlie a arata cu mainile inspre Carlisle.” Inainte … chiar sa ma maturizez.”

Carlisle si-a incruntat sprancenele.

„De asta nu m-am oprit niciodata la o singura slujba. Adica portar la banca, barman, paznic ,politist. Dar acum totul are sens, ce vreau cu adevarat sa fac si tot ce am vrut mereu sa fac.” A continuat Charlie. Carlisle a dat din cap intelegator. „O fac pentru Bella, fetita mea… si Renee bineinteles.”

Carlisle i-a oferit un zambet lui Charlie. „Ai dreptate, cand gramajoara mea de bucurie va veni si eu voi fi la fel.”

O liniste comfortabila a umplut camera in timp ce cei doi barbati meditau aspura vietii lor.

„Baiat sau fata?” a intrebat Charlie brusc luand o o gura mare de bere.

Carlisle a oftat adanc inainte sa isi treaca mainile prin parul sau blond si ciufulit. „Baiat, sper.”

Charlie a chicotit, apoi s-a oprit brusc. „Oh nu! Vreau ca tu sa ai o fata, ca sa nu mai fiu nevoit sa mai tin inca un baiat departe de Bella.” A glumit el.

„As prefera ca fiul meu, daca este baiat, sa se casatoreasca cu Bella ta decat cu o fata oarecare care sa ii franga inima.” A spus Carlisle ridicandu-si sticla de bere. Charlie a ciocnit berea sa de a lui Carlisle si a chicotit. „Punct lovit.”

Telefonul care suna i-a oprit pe amandoi din ras. „Revin intr-o secunda.” A zambit Charlie, iar genunchii sai au trosnit cand s-a ridicat.

„Imbatranesti Charlie?” A strigat Carlisle peste umar in timp ce Charlie a intrat in hol.

„Hey sunt la fel de batran ca si tine.” I-a raspuns inainte sa raspunda la telefon.

„Alo.. ce?… cand s-a intamplat asta?” Carlisle s-a ridicat la auzul vorbelor agitate ale lui Charlie. „Oh.. Dumnezeule.. Da, Renee, chiar acum venim.” Charlie i-a facut semn lui Carlisle sa se indrepte spre usa din fata. „Da… Pa.” Charlie a inchis telefonul , a zbughit-o in bucatarie si apoi a revenit cu haina sa in mana.

Carlisle i-a deschis usa lui Charlie. „Ce s-a intamplat?”

Charlie a venit la Carlisle si l-a pocnit peste umar. „Nu s-a intamplat nimic rau omul meu. Esti pe punctul de a deveni tata.” Charlie a inchis usa in urma lor si a incuiat-o dupa care a rupt-o la fuga spre masina lui Carlisle. Carlisle era inca in fata usii cu o expresie de nedumerire pe fata. „C..ce ai spus?”

„Esme a intrat in travaliu, CHIAR ACUM! ASA CA MISCA-TI DRACULUI FUNDUL ALA ODATA!” doar de atat a fost nevoie pentru ca, Carlisle sa fuga la masina sa si sa porneasca in tromba.


Am sunat cat am putut de repede.” Charlie s-a asezat langa sotia sa Renee.

„Stiu draga mea.” A spus el strangand-o in brate si sarutandu-i capul.

„Am fost atat de speriata dragule, adica foarte speriata. Credeam ca o sa fac un anevrism pentru un moment. Stii, aproape am lesinat, dar apoi am realizat ca nu eram eu cea care era in travaliu. Dar Esme s-a descurcat ca o profesionista, a trebuit sa ma calmeze pe MINE si sa imi spuna MIE sa respir adanc.” A comentat Renee netezindu-si parul roscat.

„Nu pot sa imi imaginez cum se simte Carlisle, doar ce vorbeam de copil cu un minut inainte sa suni.” A spus Charlie.

„Ei bine…Va trebui sa asteptam aici. I-am spus lui Esme ca voi fi aici chiar daca va trebui sa raman toata noaptea.” A spus Renee cazand pe ganduri. „Ei, asta a fost inainte sa ma puna sa ii cant nani, nani puisor, dupa care m-a pocnit spunadu-mi ca sunt groaznica la cantat si  sa ies afara.” A oftat Renee.

Charlie a zambit. „Vom astepta.” S-a lasat pe sapte pe canapeaua din spital uitandu-se spre locul de joaca din colt. „Trebuie sa recunosc ca Bella se trece peste acest eveniment cu usurinta.” A spus zambind.

„Stiu, a picat de somn cam acum doua ore, dar s-a trezit dupa 20 de minute, nelinistita.” I-a raspuns Renee uitandu-se si ea spre locul de joaca. Bella a inceput sa se tarasca spre parintii ei, salopeta ei de denim zgariind podeaua, parul ei moale, matasos ciocolatiu, leganandu-se de la miscare si ochii ei caprui obositi erau fixati pe Charile si Renee.

„Buna scumpo.” A spus Renee.

Bella si-a ridicat mainile in aer din pozitia in care statea. Charlie s-a aplecat si a ridicat-o cu ambele maini inainte sa o aseze in bratele sale. „Buna bebe. Ce ai facut tu astazi?”

Bella doar a batut din palme si a aratat inspre mustata lui Charlie. Charile a zambit si si-a frecat nasul de cel al Bellei.

„Ei bine… am mers la cumparaturi si am vazut niste tricouri super uimitoare, adorabile pentru bebelusi.” Renee s-a intors si a inceput sa scotoceasca intr-o plasa de la dreapta ei. Ea a scos un top bleumarin pentru bebelusi care avea o imagine cu un castron alb şi albastru intors cu susul în jos peste un ou si sub care scria cu alb cuvintele „Cereal Killer”.

Charlie a inceput sa rada ragusit. ”Stiu bine.” Renee i se altaura si ea. „Credeam ca e ironic ca tatal ei este cel mai bun serif din Forks si ea iubeste atat de mult micul dejun.” A ras Renee ciupind obrajii Bellei. Bella a cascat usor dupa care s-a intins inapoi in bratele lui Charlie frecandu-si ochisorii.

„Da, Renee in legatura cu asta.” Charlie a netezit usor unul din picorusul de salopeta sifonat, in timp ce ea a adormit in liniste. „Contractul a trecut.” Charlie s-a intors sa isi priveasca sotia pentru a-i vedea reactia. Renee s-a uitta in gol la el pentru 5 minute dupa care in sfarsit a izbucnit.

„CHARLIE! ESTE FANTASTIC!” Renee si-a infasurat bratele in jurul umerilor sotului ei. O batrana care statea in fata lor pe canapea s-a uitat urat la ei, a dat din cap si le-a facut „Shhh”. Renee a chicotit si i-a soptit lui Charlie in ureche. „E fantastic!”

Bella a scos un usor mormait in somn. „Stiu ca e minunat, nu-i asa?” a soptit Charlie. „Dar totusi, abia in septembrie va fi totul gata.” A zambit larg.

Renee a pus inapoi in plasa tricoul pe care il tinea in mana. „Dar cum ramane cu slujba ta? Vei renunta la ea?” a intrebat ea cu ochii ei mari caprui si  curiosi.

„Ei, Carlisle nu renunta la slujba sa de doctor nu-i asa? Deci de ce ar trebui eu sa renunt sa mai fiu serif? Adica chiar daca detin jumatate din companie, nu e ca si cum as lucra acolo. Imi palce sa muncesc, imi place sa fiu serif. Imi pastrez slujba.” A spus Charlie dand din umeri.

Renee a tacut timp de cateva minute uitandu-se la Bella cum dormea. „Charlie… tu…” Renee s-a oprit la auzul vocii agitate a lui Carlisle din josul coridorului.

„Charlie? Charlie?!”

„Aici amice.” Charlie si Renee s-au ridicat. Charlie a asezat-o pe Bella comfortabil pe umarul sau, dupa care a mers cu Renee spre coridor sa il intalneasca pe Carlisle.

Dintii perfecti de albi ai lui Carlisle se puteau vedea cand fata sa s-a luminat intr-un zambet imens. „Este baiat.”

Renee a tipat si si-a infasurat bratele in jurul gatului lui Carlisle. „Oh felicitari Carlisle! Cum te simti? Cum se simte Esme? Ce nume i-ati pus?” a tipat ea cu o viteza fulgeratoare.

„Renee calmeaza-te si lasa-l pe bietul om sa isi traga rasuflarea.” A spus Charlie dupa care s-a intors spre Carlisle. „Sunt mandru de tine omule.” Charlie l-a imbratisat cu cu o singura mana, batandu-l pe spate cu grija tinand-o deoparte pe Bella.

„Mersi… Esme este bine, inca nu i-am pus un nume, nu prea am discutat de la nastere.” Carlisle a respirat adanc. „Este frumos…si eu, tremur ca o frunza.” Carlisle si-a intins mainile tremurande in fata sa. Renee si Charlie au zambit la el.

„Vreti sa…?” a aratat Carlisle in spatele sau.

Renee a batut din palme. „Bineinteles! Nu mai am rabdare. Condu-ne.”

Cei trei au mers in josul coridorului cu Bella in siguranta in bratele lui Charlie. Carlisle s-a oprit in fata camerei 7 si a deschis usa. Renee s-a grabit inauntru spre Esme care tinea o gramajoara de paturi in brate. Carlisle a inchis usa cu grija cand Charlie a intrat.

Ochii verzi a lui Esme straluceau cu mandrie la micuta persona infasurata in paturi inainte sa se intoarca spre ceilalti. „hey.” A soptit slabita.

Carlisle a venit langa ea si s-a aplecat sa o sarute pe frunte. „hey” i-a soptit el.

„Bine facut draga” a zambit Renee catre Esme.

„Noi familia Swan suntem aici oficial sa il cunoastem pe Cullen junior.” A chicotit Charlie. Bella a oftat usor in somn.

Esme a aranjat paturile din bratele ei pentru a descoperi un baietel nou nascut de treizeci de minute. Renee a tras aer in piept zgomotos si si-a acoperit gura. „Esme.” A spus ea „Este frumos.”

Charlie arunca si el o privire dupa care a zambit in lateral. „Hey, ti-a mostenit culoarea unica a parului.” A aratat inspre Esme.

Esme si-a trecut degetele prin parul auriu al fiului care abia se vedea inainte sa  isi treaca mana si prin al ei. Carlisle a ridicat copilul din bratele lui Esme. „Trebuie sa ii dam un nume.”

 „Arata ca Romeo.”a zambit Renee. Toti ceilalti s-au uitat la ea neincrezatori.

„Nu. Eu as spune Edwin.” A comentat Charlie. Carlisle i-a aruncat o privire nervoasa lui Charlie.

„Edward.” A mormait Esme de pe pat. „Edward Cullen.” A continuat ea ca si cum ar fi cel mai normal lucru din lume.

„Il ador.” A  spus repede Renee. „Parca ar fi nume dintr-un roman vechi de dragoste. Ca Darcy.” Se bucura ea.

Charlie a zambit si s-a uitat la Carlisle. „Edward, Edwardul meu.” A zambit Carlisle, dandu-i lacrimile. Charlie i-a dat-o pe Bella lui Renee.

„Pot?” A arata inspre Edward.

„Bineinteles.” Carlilse i l-a inmanat pe Edward lui Charlie.

„Stiti, eu si cu Carlisle ne-am tot gandit…” a spus Esme in timp ce Carlisle a mers catre ea si si-a pus mainile in jurul umerilor ei. Renee a mers catre Charlie si Edward cu Bella in siguranta in bratele ei. „Vrem ca voi doi sa fiti nasii lui Edward.” A continuat Esme.

Charlie s-a uitat la cuplu. „Noi? Pe bune?”

„Da. Voi sunteti prietenii nostrii cei mai dragi, nu e nimeni altcineva caruia i l-am incredinta. Si noi suntem nasii Bellei… asa ar fi cel mai corect.”A explicat Carlisle zambind.

„Suntem onorati.” A spus Renee mangaind obrazul moale a lui Edward.

Charlie a atins usor cu degetul aratator manuta mica a lui Edward, manuta minuscula a  lui Edward i-a prins degetul intr-o apucatura stransa. Atat Renee cat si Esme au tras brusc aer in piept.

„Bella o sa aiba probleme incercand sa tina celalate fete departe de tine cand vei creste.” A ras Renee.

„Hey, si Edward va avea aceiasi problema cu Bella.” I-a raspuns Esme.

„Va rog nu imi spuneti ca deja voi doua le planuiti nunta?” Le-a mustrat Carlisle. Charlie a chicotit.

„Carlisle! Bineinteles ca da. Deja am trimis invitatiile.” A ras Renee.

Dintr-odata Edward a izbucnit intr-un plans strident. „Ohhh, cred ca vrea la mama lui.” Charlie a chicotit agitat, practic alergand inapoi la Esme cu Edward. Edward a tacut imediat.

Usa s-a deschis si a aparut o asistenta mica si plinuta. „Imi.. cer scuze…va intrerup?”

„Nu.” A zambit Esme. Asistenta s-a uitat intai la Bella care era pe umarul lui Renee inainte sa se apropie de ea.

„Si cine ar putea fi aceasta frumoasa adormita?” a zambit asistenta.

„Bella Swan.” A raspuns Renee mandra. Asistenta a zambit dupa care s-a intors spre Esme si Carlisle cu o foaie alba ingusta in mainile ei. „Eticheta cu nume.” A explicat ea. „V-ati decis deja la un nume?” a intrebat scotand un stilou din buzunarul rochiei ei.

Carlisle a zambit fericit si a spus. „Da.Edward Cullen.”

Bella PDV

17 ani mai tarziu – 2 septembrie 2008

La dracu cu  alarma de la ceas, la dracu cu data, la dracu cu viata mea.

Maraind m-am intins peste cearceafurile mele lila si am trantit mana peste butonul de oprire al alarmei de la ceas.

Mi-am prins mana intr-o parte a noptierei. „Auuuu!” Am mormait in sine inainte sa intorc mana pentru a inspecta dezastrul.  O proaspata zgarietura rosie era vizibila pe piele la baza degetului mic de la mana stanga.

Normal, asa sunt eu. Nu pot nici macar sa inchid alarma de la ceas fara sa ma ranesc. Acum stiu sigur ca sunt oficial, pe departe,  persoana cea mai neindemanatica din Forks. Ce dracu, cred ca am si cel mai mare dosar medical. Teoria mea este ca am mostenit asta de la mama. Cum ea era incapabila mintal, mi-a transmis-o si mie la fizic.

Dandu-ma jos din pat pe cat de gratios puteam, am mers la oglinda mea de dimensiune totala, din coltul drept al camerei. Doamne, eram un dezastru. Parul saten monoton, incalcit, jumatate prins in coada, jumatate aratand de parca o pasare si-a facut cuibul pe capul meu. Ochii mei care imi place sa ii numesc ciocolatii si profunzi, m-am strambat imediat, erau de un maroniu intunecat si plictisitor cu cercuri mov dedesubt. Clar singura mea culoare pe fata mea palida si bolnav de alba.

Intinzandu-ma am iesit din dormitor si m-am indreptat spre baie.  Aveam nevoie de un dus bun. Oprindu-ma la scara, m-am aplecat tinandu-mi mainile pe balustrada.

„Tata?” am intrebat eu, stiam ca Charlie trebuie sa se fi trezit, el intotdeauna era treaz. Uneori ma intrebam daca doarme vreodata.

„Da.” Am auzit un raspuns morocanos.

„Vrei sa imi faci niste oua si paine prajita pe cand ies de la dus?” a intrebat indepartandu-ma de scari daor ca sa ma aplec din nou si sa adaug . „Te rog.”

„Sigur.” A fost tot ce am auzit inainte sa inchid usa de la baie. Charlie era seful politiei, oraselul meu mic numit Forks, era de ani buni. Charlie era probabil cel mai bun tata din lume, pe bune. Stia cand trebuie sa tina pentru el si cand aveam nevoie de spatiu, lucru foarte frecvent. Uneori cred ca el are mai mare nevoie de mine decat eu de el. Un bun exemplu a fost atunci cand mama a plecat. Singurul lucru pe care Charlie stie sa il gateasca sunt ouale, in rest eu fac cam tot; curatenia, gatitul, spalatul. Spune doar ce si eu fac.

M-am dezbracat de  pijamele mele cu tigru caruia le-am fost fidela de aproape cinci ani si le-am aruncat in cosul de rufe, facandu-mi o lista mental ca sa le spal cand vin acasa diseara de la scoala.

Am intrat la dus, lasand apa fierbinte sa curga peste mine. Ma agatam de ultima clipa libera pe care o aveam inainte ca scoala sa incepa din nou. Voi incepe ultimul meu an astazi. Stiam ca nu va fi diferit de orice alta zi de scoala. Aceiasi oameni, aceleasi locuri, doar ca acum nu mai eram boboci, ci seniori.

Am tipat cand apa a devenit rece si am sarit din dus infasurandu-ma in prosopul pufos si cald de la radiator. Pe cat de repede am putut, cu briza rece de dupa dus am mers pe varfuri pana in camera mea. Dar, previzibil mi-am lovit degetul cel mic de coltul usii.

„Auuuuuuuu.” Am mentionat ca sunt putin cam dramatica? M-am aruncat pe podea, prosopul desfacandu-se,  rostogolindu-ma tinadu-ma de degetul cel mic si razand, deoarece daca nu as fi ras, as fi plans. Si eu nu plang.

„Bells?”  Am auzit vocea tatalui meu venind de jos.

„Da… sunt bine, extraordinar de bine.” Am ras si m-am strambat in acelasi timp. Degetul meu ma durea ca dracu.

„B…ine.” l-am auzit pe Charlie balbaindu-se in timp ce s-a intors in bucatarie.

Am apucat prosopul si l-am infasurat din nou in jurul meu. Mi-am uscat parul si m-am spalat pe dinti inainte sa ma indrept spre garderoba mea minuscula. Acesta era motivul pentru care uram scoala, tensiunea pe care o simteai pentru felul in care te imbracai sau aratai. Nu ma intelege gresit. Nu dau doi bani pe ce cred sau spun oamenii despre mine, dar imi face viata cu putin mai usoara. In vacanta nu conta, putea sa porti orice amestecatura de haine pe care o gaseai pentru ca cu  greu vedeai pe altcineva inafrara de prietenii tai. Oh si poate dusmanul de moarte, dar de parca mi-ar pasa ce crede el.

Cautand prin garderoba mea cam saracuta am ales 2 piese negre, am auzit ca negrul te face sa pari mai slab. As putea chiar sa incep anul cu niste complimente bazate pe iluzie. Am ales un tricou cu un decolteu simplu si cu maneci trei sferturi alaturi de niste blugi stramti si conversi albi.

Mergand spre oglinda mea am fost impresionata. Ei chiar era o imbunatatire fata de azi dimineata. Am oftat trecandu-mi mainile prin cap. Asta era tot aranjatul de care aveam nevoie.

M-am intors aruncand o privire la ceas. `07:58` Super, doar treizeci de minute pana cand trebuie sa pornesc spre iad.

Mi-am ridicat ghiozdanul alb de jos si am verificat daca aveam tot ce imi trebuia pentru astazi. : hartie, stilouri, hartie, telefon, bani, iPod-ul… cartea „La rascruce de vanturi” hmmm nu, nu aveam nevoie de asta. Am scos cartea din ghiozdan si am aruncat-o la capatul patului. Am mornait cand cartea a alunecat de pe capat si a lovit podeaua cu o bufnitura nesanatoasa. Tarandu-ma peste pat, am tras cu ochiul peste margine.

„Oooo, drace.” Coperta era desprinsa complet. Super, aveam nevoie de un scoci acum. Am ridicat cartea si coperta rupta si le-am asezat langa mine.

Intorcandu-ma spre ghiozdanul meu am realizat ca eseul cu Romeo si Julieta lipsea. Am pierdut ieri toata ziua terminand acest nesimtit. Data limita a fost inca anul trecut. Asta era unul din defectele mele, intotdeauna lasam lucrurile pe ultimul moment sau nu le faceam deloc.

Aruncandu-mi geanta peste un umar si ridicand cartea mea dezmembrata, m-am indreaptat jos.

Am intrat in bucatarie, Charlie era ridicat cu ziarul intr-o mana si cafeaua in alta.

„Ouale tale sunt pe margine.” A spus el fara sa isi ia ochii din ziar. Am aruncat cartea pe masa in fata lui.

„Mersi, ai cumva un scoci? Si nu mi-ai vazut cumva eseul cu Romeo si Julieta?” am spus eu luandu-mi farfuria cu oua si paine prajita. Charlie a lasat ziarul si si-a pus cana pe masa.

„Uo, uo, uo. Usurel. Cate una pe rand.”

Mi-am dat ochii peste cap si mi-am luat locul la masa vizavi de el. „Mi-ai vazut cumva eseul? Cel la care am lucrat ieri?”

Charlie si-a netezit mustata. Intotdeauna facea asta cand se gandea. „Cred ca este in living.” A zambit luand o gura de cafea. Am scuturat din umeri. Uram cafeaua, nu  intelegeam cum cineva putea sa bea ceva cu un gust atat de rau si otravitor.

„Mersi, si ai cumva niste scoci?” a luat o gura de oua. Gatitul oualelor si painii prajite ale lui Charlie cu siguranta s-a imbunatatit de-a lungul anilor.

„ Nu. L-am folosit saptamana trecuta pe telecomnada de la TV, dar pot sa iti aduc putin azi de la sectie.”

„Mersi. Mi s-a rupt cartea.” Am arata spre cartea bolnava din fata noastra.

Charlie a ras. „ Nici nu ma mira, cat de veche e? O sa iti cumpar alta noua.”

„NU!” am spus tare. Am micsorat vocea  la privirea surprinsa de pe fata lui Charlie. „Vreau sa spun ca tu imi cumperi lucruri noi tot timpul. In plus a fost a mamei.” Am adaugat incet, luand cu furculita niste ou.

Charlie a oftat adanc. „Da… am vorbit cu mama ta aseara la telefon.”

Am ridicat brusc ochii la tata, trebuie sa fie ceva important pentru ca ei rareori vorbesc fara sa fiu eu implicata.

„Despre ce?” am intrebat analizand suspicioasa fata tatei. Fata lui Charlie il dadea intotdeauna de gol cand trebuia sa imi spuna ceva ce stia ca nu imi va placea.

„Este vorba despre ziua ta de 18 ani.” A spus aplecandu-se in fata.

Am lasat furculita jos cu un trosnet. „Nu, indiferent ce e, nici gand.” Am spus plictisita, ridicandu-ma. Daca Charlie nu ar fi mentionat ca mama este implicata in idea asta orice ar fi, ar fi fost totul perfect. Dar stiam ca daca ea era implicata putea sa fie doar de rau.

„Fi rezonabila Bella, asculta te rog.”

Am oftat si am mers spre chiuveta. „Bine, uimeste-ma.” Am spus frecandu-mi ochii.

„Eu si cu mama ta ne gandeam sa te ducem la o cina in familie, iar apoi sa te lasam sa dai o petrecere aici sau ceva de genu.” A spus ciudat Charlie.

Am privit in gol, ma asteptam la ceva mult mai rau. „Nici o petrecere, stii ca doar merg la ele. Niciodata nu le dau, si faptul ca am 18 ani nu o sa schimbe asta.” Am facut o pauza. „Dar nu vad de ce nu am merge la cina. Tu, mama si cu mine.” Am dat din umeri. „Chiar mi-ar placea asta.”

Charlie s-a scarpinat in cap. „Da, o sa ii invitam deasemenea si pe nasii tai.”

Ochii mei s-au ingustat si s-au fixat pe a lui Charlie. „Pe Culleni?” am intrebat.

„Da.” A spus Charlie ridicandu-se. Imi iubeam nasii, pe Carlisle si Esme, erau ca si parintii mei de-a doilea, intotdeauna buni si iubitori. Ii iubeam la fel de mult ca si pe parintii mei. Dar aveau un singur defect, faptul ca au produs un urmas al satanei.

„Inclusiv Edward?” am spus eu printre dintii inclestati.

„Presupun.” A spus Charlie plictisit.

„Nici gand!”Am reactionat ca un copil mic. „ Nu imi petrec aniversarea de 18 ani cu acel…acel… animal!” am tipat nervoasa.

„Bells, chiar trebuie sa treci peste aceasta aversiune pe care o ai fata de tanarul Edward. Ai aproape 18 ani.”

Am ramas gura casaca. „Eu?! El este ne…Tata serios, nu ne intelegem deloc si niciodata nu ne vom intelege.”

„Atunci este greu, el face parte din viata ta fie ca iti place sau nu. Carlisle este prietenul meu cel mai bun si partenerul meu de afaceri. El si Esme sunt nasii tai , iar Edward este finul meu.” Charlie mi-a amintit usor. Nu se putea enerva pe mine niciodata oricat de mult ar incerca.

Am inchis gura si m-am dus in living sa imi iau eseul.

„Asta e un da atunci?” a intrebat tata entuziasmat din spatele meu.

Mi-am pus mainile in solduri si m-am intors spre el. „Am de ales?”

„Nu. Eram doar politicos.” A zambit larg Charlie.

„Bine atunci, eu nu voi sta in calea lui si el sa nu stea in calea mea.” Am spus indesand eseul in geanta.

Mergand in hol am luat cheile de la masina de pe raft si m-am indrepatat spre usa din fata cu Charlie pe urmele mele.

„Mi-as dori sa ma lasi sa iti cumpar o masina noua Bells.” A spus tata rugator. Iesind afara amandoi ne-am intors spre alee. Un mare, Chevy rosu si ruginit era parcat langa masina de politie a lui Charlie. Am iubit camioneta de cand am vazut-o. Charlie s-a oferit sa imi cumpere ceva mult mai fitos, dar nenorocita sentimentala de mine s-a indragostit de bestie cand am trecut pe langa un magazin cu masini la mana a doua. Tata a protestat ca un nebun, dar eu eram sigura de decizia mea.

I-am dat un pumn in umar in joaca tatei. „Hey, nu imi jigni copilul.”

Charlie a zambit si m-a sarutat pe obraz. „Si copilul meu sa aiba o zi buna la scoala.” S-a urcat in masina lui. Charlie se pricepea intotdeuna la ramas-bunuri bune, rapide si comfortabile.

Deschizand usa soferului. Mi-am dat jos geanta de pe umar si am aruncat-o pe scaunul pasagerului dupa care m-am urcat pe scaunul soferului. Tata m-a claxonat inainte sa iasa de pe alee.

Am pornit motorul dupa trei incercari, camioneta a pornit cu mare zgomot. Automat si incontrolabil o roseata si-a facut aparitia pe fata mea. Nu eram rusinata, dar fata mea cumva a reusit sa o faca.

Am pornit spre Liceul Forks, rugandu-ma ca Angela si Jessica sa fie deja acolo. Am dat drumul la casetofon si am pus piesa mea favorita „Kings of Leon- Sex on fire”. Am realizat cand am oprit la semafor cat de ridicol trebuie sa arat. O fata micuta, intr-o camioneta mare ca dracu, asculta „Sex on fire”. Am chicotit usor.

Liceul Forks chiar gazduia fiecare adolescent din acest oras minuscul, in opinia mea liceul avea nevoie de o renovare sau poate chiar sa fie demolat. Pentru orice alta fata, liceul Forks era un loc de vanatoare, ceea ce ele numeau „Carne de barbat.” In principal Edward Cullen.  Am strambat din nas la acest gand.  Toate fetele erau groaznic de geloase ca Edward  era…. varul meu, sau ce dracu eram. Tot imi spuneau ca ar da orice sa fie in locul meu. Dar eu le inchideam gura razandu-le in fata si declarand ca il urasc.

De cand eu si Edward aveam trei sau patru ani, oricum destul de mult cat se ne amintim, ne-am urat reciproc. In permanenta incercam sa ne depasim unul pe altul si eram doua parti opuse. Sunt o fata normal, creativa si virgina. El este popular, sportiv si jucator. Sunt probabil singura fata din oras cu care nu s-a culcat. Dar…am avut o data un vis in care am sex din ura extrem de fierbinte pe masa de bucatarie de marmura a lui Esme, si apoi la sfarsit, dupa ce am terminat, l-am ucis cu o tigaie. Nu stiu ce ar trebui sa ma ingrozeasca mai tare, faptul ca am comis o crima in vis, sau faptul ca am sex fenomenal si nervos cu dusmanul meu de moarte… dar asta s-a intamplat o singura data acum doi ani, si nu am mai avut nici unul de atunci. Slava Domnului.

As fi ipocrita si mincinoasa, daca as spune ca totusi nu arata bine. Avea trasaturile frumoase ale lui Carlisle si ale lui Esme pentru care sa multumeasca. Avea, acest par autiu, neobisnuit de dezordonat, pe care le-am auzit pe multe fete numindu-l in mod dezgustator „ Par de sex”. Apoi mai avea si ochii aceia patrunzatori de verde smarald. Nu am mai vazut ochi ca ai lui. Nici macar ochii lui Esme nu erau atat de verzi. Era inalt, dar atletic avand 1,88m, cu mult peste cei 1,57 ai mei. Mai era si atitudinea lui de baiat rau: canta la chitara, fuma, femeile se agatau de fiecare cuvant al sau. Imi venea sa vomit.

Toate astea erau bune, dar din nefericire dezamagirea era personalitatea sa. Stia cat de atractiv este si folosea acest lucru in avantajul sau, in special la femei. Edward nu ar stii cum sa se comporte frumos cu o femeie, nici daca un manual ar sari si l-ar musca de fund. Era cel mai mare dobitoc din lume, trata fetele si baietii mai vulnerabili ca pe un rahat si niciodata nu avea de spus un cuvant bun despre cineva. Multi oameni erau intimidati de el, dar nu si eu. Asta era probabil un alt motiv pentru care ma ura. Da. Asa, este nu imi este frica de tine Dickward.

Am ras de una singura. Intotdeuna profitam de ocazie ca sa ii amintesc ca nu ma intimida. Am chicotit cand mi-am amintit ca i-am spus odata ca faptul ca faceam baie impreuna cand eram copii m-a facut imuna la intimidarile lui, i-am spus asta de fata cu prietenii lui. Nu mai e nevoie sa spun ca pentru cascadoria asta am platit mai tarziu.

M-am trezit din vis si am intrat in parcarea Liceului Forks. Am oftat usurata cand am vazut Fordul hibrid a Angelei parcat in locul obisnuit. Am parcat langa ea si am iesit din masina, incuiand-o. Angela a venit alergand roata pana la camioneta mea.

„Buna Ang.”

„Buna Bella, ti-ai facut eseul ala? Stii bine ca Dl Mason o sa rupa fundul daca nu l-ai facut.”

Am scos eseul din geanta si l-am fluturat in fata ei. „Multumita?”

Angela a zambit si mi-a facut semn sa mergem spre intrare.Angela era prietena mea cea mai buna, era buna, iubitoare si extrem de loiala. M-am destainuit ei de mai multe ori decat as fi avut cine fierbinti. Era mai rusinoasa decat mine, si asta ma facea pe mine sa fiu purtatorul de cuvant al micului nostru duo.

„Vai doamne!” Angela m-a apucat brusc de mana, oprindu-ne in mijlocul parcarii.

„Ce?” am intrebat panicata.

„Am atatea sa iti spun despre wekendul asta.” A spus ea batand din palme.

„Oooh..” am gesticulat eu „lasa-ma sa ghicesc…. are legatura cu Ben?” am intrebat zambind.

„Da.” A tipat dand din cap. „Dar iti voi spune la pranz, e o poveste lunga si e…”a aruncat o privire la ceas . „noua si zece.”

Am dat din cap.

„Bella! Angela! Asteptati-ma!” intorcandu-ma am vazut-o pe Jessica, cealata prietena a noastra, alergand inspre noi cu parul fluturandu-i in vant in urma ei.

„Buna fata.” a spus Angela imbratisand-o pe Jessica dupa care Jessica s-a intors inspre mine si m-a imbratisat.

„Buna Jess, ai avut o vacanta placuta?” am intrebat eu.

„Dap, eu si cu Mike suntem din nou impreuna.” A zambit lovind cu pumnul in aer.

„Wow.” A spus Angela.

Jessica s-a intors catre mine . „ Si cum e cu viata ta amoroasa Bella?”

M-am scarpinat in cap. „Stii, intr-un fel imi place sa fiu singura.” Angela mi-a adresat un zambet mic, iar Jessica m-a privit ingrozita.

„Iti place sa fii…” s-a oprit in timp ce sunetul melodiei Sex on fire ne-a ajuns la urechi. Intorcandu-ma catre intrarea in parcare am vazut cum un Volvo stralucitor a venit in viteza. Doar o singura persona putea avea o intrare atat de dramatica care sa atraga atentia.

Am mormait cand Edward Nenorocitul Cullen a iesit din masina. El a fost urmat de Emmett McCarthy, Rosalie Hale si Jacob Black care au iesit de pe scaunele din spate. Apoi usa pasagerului s-a deschis si a iesit cea mai mare curva a liceului Forks, Tanya Denali, in cea mai minuscula fusta si top pe care le-am vazut vreodata. Oare fata asta mai avea vreun strop de demnitate in ea. Am dat ochii peste cap la vederea intregului echipaj. Erau cunoscuti drept cel mai popular grup din Forks alaturi de Alice Brandon si Jasper Hale fratele lui Rosalie, care din cate vedeam nu erau cu restul. Aveam engleza cu Alice si Jasper si amandoi erau draguti cu mine, asa ca nu aveam nimic impotriva lor.

Dar restul trupei, ironic etichetati „Trupa lui Edward” erau  cu totul niste nenorociti. Emmett McCarthy era prietenul cel mai bun al lui Edward. Avea parul scurt, carliontat inchis la culoare, cu o gropita pe fata care aparea cand zambea. Doar ca el nu era de treaba, era la fel de rau ca si Edward. Recunosc ca il consideram infricosator. Adica cine nu ar face-o, el era mai inalt decat Edward in jur de 1.90 si avea niste muschi enormi care ar putea concura cu orice luptator de wrestling din lume.

Prietena lui, Rosalie era atat de frumoasa incat eu aratam ca un cadavru pe langa ea. Avea parul blond, lung fluturand si ochii albastrii uimitori, ar fi perfecta ca model, dar totusi toata lumea stia ca nu te poti pune cu ea.

Jacob Black era cel mai inalt dintre baieti. Pot sa jur ca baiatul asta avea aproape doi metri. Tenul sau era bronzat si avea trasaturi inchise, arata bine, dar nu la fel de bine ca Edward. Jacob nu s-a alaturat niciodata celorlalti cand ma suparau, dar nici nu a incercat sa ii opreasca. Cateodata il surprindeam zambindu-mi ezitant. Aveam senzatia ca uneori ar fi vrut sa vorbesca cu mine, dar ii era prea frica de Edward si de Emmett.

Cea din urma era Tanya, cel mai mare dusman al meu. Off, impusca-ma te rog. Pana si numele ei lasa un gust urat pe limba mea. Avea parul lung de un blond capsuniu si ochi albastri. In afara de asta, restul la ea era tot fals. Era varianta feminina a lui Edward, normal, de asta erau atrasi unul de altul. Imi era mila deasemenea si de disperarea ei. Nu ii pasa daca Edward le-o dadea tuturor celorlate fete din oras, atata timp cat ii dadea cate una de cel putin de trei ori pe saptamana. Ce curva.

Dintr-odata am intalnit privirea lui Edward si el mi-a facut cu ochiul si mi-a trimis un pupic. Le-am prins pe Jessica si pe Angela de maini. „Haideti.” Le-am spus intorcandu-le si tragandu-le spre intrare.

„Hei frumoaso, asteapta!” mi-am inclestat pumnul, mama lui de tampit ordonator. M-am intors cu fata spre Assward si mi-am incrucisat mainile la piept in timp ce el alerga spre grupul nostru, cu parul lui obisnuit auriu fluturandu-i in vant. Purta un tricou alb cu o geaca neagra si blugii cu talia joasa.

„Hmm sunt cumva bratele tale un inlocuitor pentru sutien cu push-up, incerci sa imi arunci in fata cu prunele alea draga?” a zambit el.

Automat am lasat mainile jos. „Orice ai avea de zis nu vreau sa aud, asa ca intoarce-te dracului in cocina din care ai venit.” I-am spus plictisita.

„Ai grija, cea despre care vorbesti e mama mea si nasa ta.” A spus el aplecandu-se in fata. M-am strambat la el.

Edward s-a perfacut ranit de expresia mea. „Of, Isabella imi frangi inima.” Apoi si-a infasurat mana in jurul umerilor lui Angela. „si oricum cine a spus ca vorbeam cu tine?” a zambit el.

Am vazut cum Angela a devenit tensionata, una era sa te legi de mine, dar de preitenii mei… M-am strambat si mai tare la el dupa care i-am aratat degetul, puteam vedea restul trupei in spatele lui uitandu-se la noi. Tanya mi-a aruncat o privire rautacioasa. Am zambit si i-am facut cu mana. Intorcandu-ma spre Edward i-am spus „Nici ea nu vrea sa vorbeasca cu tine.” Am apucat mana lui de pe umarul lui Angela si i-am aruncat-o inapoi spre pieptul lui, dar inainte sa apuc sa ii dau drumul m-a prins de mana si ne-a intersectat degetele.

„Bella, Bella, Bella, daca vroiai sa te ating trebuia doar sa imi spui. Cu bucurie ti-as darui cele mai bune cinci minute de atingere din viata ta.” M-am uitat socata la el cand a adus mana mea al fata lui, uitandu-se la degetele mele si tragand aer in piept adanc. „Hmmm sau tu deja te-ai pipait putin, degetele tale miros a sex.” A chicotit el.

Am respirat adanc si o roseata adanca s-a imprastiat pe fata mea. Mi-am tras mana din prinsoarea lui „Nu! Esti un pervers a dracului de nenorocit, dispari!” stiam ca a spus asta ca sa ma faca de ras in fata prietenilor mei. Doamne, era asa un tampit.

Edward a zambit din nou  si si-a pus cealalta mana peste umarul lui Jessica. „Ei bine sunt sigur ca Jess nu ar vrea sa se intample asta.” A spus dupa care s-a intors la ea si i-a facut cu ochiul. Jessica a rosit, banuiesc ca era din cauza faptului ca el i-a facut cu ochiul sau pentru ca el chiar ii stia numele.

„Deci vroiam sa iti multumesc pentru ca m-ai invitat la petrecerea de ziua ta.” A spus Edward fericit. Capul Jessicai si al Angelei s-au intors brusc spre al meu.

„Nu eu am facut-o ci tatal meu.” Am spus printre dintii inclestati.

„Da, in fine, dar nu mersi, am lucruri mai bune de facut cu timpul meu decat sa merg la  petreceri de printese stupide.”

Mi-am inclestat si dintii si pumnii. „Perfect, din partea mea.”

„Hey, Ed, nu mai flirta cu virginele.” L-am auzit pe Emmett strigand din spatele lui Edward. Edward a chicotit si a trecut pe langa mine, dandu-ma la o parte. Restul trupei l-a urmat.

Tanya a mers imediat alaturi de Edward in timp ce restul au ranjit la noi, cu exceptia lui Jacob care mi-a aratat un zambet agitat. M-am incruntat la el. Cand au disparut dupa colt, Jessica m-a prins de mana. Dar, imediat i-a dat drumul, stiu la ce se gandea. Ah, Edward ticalosule.

„Dumnezeule.” A sarit Jessica. Angela m-a lovit in joaca in piept cu degetul.

„Noi de ce nu suntem invitate?”

„Nu e o petrecere.” M-am aparat eu. „E o cina..” am facut ghilimele cu degetele. „cu familia.”

Angela a dat din cap, stiind ca Edward este familia mea mai extinsa, din pacate Jessica inca era ametita. Am pocnit din degete in fata ei.

„Salut?!” am ras eu. „Stii doar ca el e un mare curvar si in plus tu il ai pe Mike.” Numele lui Mike a scos-o din transa sa.

„Hai sa ne luam permisele” a zambit Jessica.

Toate trei am mers spre receptia biroului, dar inainte sa intram i-am vazut in totalitate pe Edward  si pe Tanya stand lipiti de zid.  Ei alteranau intre fumatul unei tigari si saruturi.  Dezgustator.

Am intrat la receptie mergand spre Dna Cope.

„Buna, asteptam lista cu orarele noastre, va rog.” Am spus eu zambind.

„Numele?”a intrebat ea, ochelarii alunecandu-i de pe varful nasului.

„Mmm, Isabella Swan.” A impins o foaie de hartie spre mine.

In timp ce celelalte fete le-au primit pe ale lor eu l-am deschis pe al meu.

Prima ora: Engleza 9-10:30p.m, Camera C7: Dl Mason.

A doua ora:  Trigonometrie 10:30-12 p.m Camera D4: Dna Netts

Pranz

A treia ora: Istorie 1-2p.m Camera D5: Dna Andersson

A patra ora: biologie 2-3:30p.m Camera A2: Dl Banner.

Am marait Perfect, ultima ora cu Edward.

Jessica m-a scos din sirul gandurilor cand m-a apucat de brat si s-a uitat la mine de sus in jos. „Hey Bella, ai mai slabit?”

Am chicotit. „Hai sa mergem.”

51 de gânduri despre „1.Since Birth

  1. Adelyne9 spune:

    ff tare:ximi plac ficurile astea cand edward e baiatul rau si el si bella se urasc bafta la tradus si ast urmt cap:*

  2. Caty:D spune:

    Ffff frumos..imi place nespus de mult…sper sa apara repede urmatorul capitol:D.Chiar ai talent..scrii super mitjo…sper sa apara repede urm. capitol 😀

  3. lizzie spune:

    superb:x astept cu nerabdare urmatorul capitol

  4. feelfreee spune:

    ce tare!!! imi palce atitudinea bellei si cea a lui edward desi e cam perc :d imi place ft tare. spor la tradus:*

  5. Livia spune:

    super:x…..ff e superb:x
    abia astept cap. urmator:x
    bafta la scris>:d<

  6. god…cat de porc putea fi edward….sunt curioasa sa vad in ce situatie ajung ca sa se intrgosteasca ;))….

  7. jane2x spune:

    E foarte frumoasa povestea si tu traduci suuuper. :X Bella este ca intotdeauna, dar nu pot sa cred ca Edward poate fi asa un porc. :))
    Anyway, astept cu nerabdare capitolele urmatoare! >:D<

  8. Any spune:

    cel mai tare fic de pana acu esti minuata,idea ta e minunata spor la scris………..pe cand apare urmatorul cap?

  9. luyzutza spune:

    e foarte interesant primul capitol , si tare ,traduci foarte bine deabea astept continoarea…:*

  10. gabytz spune:

    nu eu traduc acest fic..ci gaby(liliac)…suntem 2 persoane diferite..nu vreau neintelegeri..ea mi-a zis sa il pun aici…

  11. silvia spune:

    abia astept capitolul urmator faci o treaba sooper cu tradusul succes in continuare pwp :* pe cand urm

  12. Any spune:

    pe cand urmatorul cap?

  13. Valerya spune:

    Se pare că mai am un fanfic preferat :)) Faci o treabă extraordinară… îmi place mult :X Abia aștept următorul capitol 🙂

  14. Gabryella spune:

    ma bucur ca va place 😀 sper ca pana luni sa reusesc sa traduc si urmatorul capitol
    va multumesc pentru incurajari:*

  15. Melissa spune:

    Wow! Este minunata povestea! Imi place foarte mult. Adik ai facut o alegere grozava cu acest fic minunat. Este chiar foarte original. Eu una iti urez spor la scris in continuare si deabea astept sa traduci urmatorul capitol. Chiar, pe cand il vei posta? Si daca nu te superi. Ai putea te rog sa-mi dai numele de la povestea cu numarul 16. Acea poveste cu pictorul si Bella care face pe modelul cu el. Te rog! Sunt foarte curioasa cum este si nu stiu cum sa fac rost de nume ca sa pot si eu sa citesc ficul. Te rog daca poti sa imi dai si mie numele. Adik nu ma supar daca nu o sa-mi dai. Oricum succes in continuare:X:X:X

  16. Liliana spune:

    Daca ai sa continui sa traduci eu am sa citesc si sa comentez. Imi place cand lucrurile par mai mault din epoca noastra.

  17. Crissy spune:

    Super tare ficul:X:X love it…

  18. spixxie spune:

    super….abia astept continuarea…spor la tradus::*

  19. ella spune:

    soooper:X:X:X

  20. elena spune:

    imi poti da si mie fanficul in enlgeza?linkul pls si felictari xoxo

  21. laura spune:

    hey, iubesc fan ficul, insa ma intrebam daca vrei sa ne zici cum se numesc fan ficurile de la alegeti si cine le-a scris ,… ca sa le cautam ,,,…. te rooog

  22. dede spune:

    spoer la scris esti minunat!

  23. kitty spune:

    hei! m-am gandit sa las si eu un comentariu, desi nu prea am ce sa zic mai mult decat: Felicitari! ficul este suberb iar tu traduci excelent!:)
    totusi, cum poate edward sa fie atat de idiot?(da, stiu ca asta nu tine de tine, dar nu ma pot oprii din a ma intreba asta:D )
    oricum, imi place foarte mult acest prim capitol si sunt curioasa sa vad ce se va intampla in continuare!
    inca odata felicitari!

  24. SIMENA spune:

    foarte frumos

  25. ruxy spune:

    super… cand pui urmatorul capitol abia il astept.

  26. Alexa spune:

    E super misto, l`am citit aseara 😀 Trebuie sa ai ceva curaj sa traduci ficul asta, sunt o gramada de scene erotice ;))
    Traduci bine, numai ca iti scapa unele lucruri. De exemplu:
    having sex= a face sex, nu a avea sex
    converse= adidasi, nu are legatura cu conversia sau altceva

  27. silvia spune:

    pe cand capitolul 2 ???/

  28. ~Iza~ spune:

    cand apare urmatorul capitol?:X:X

  29. ingerash spune:

    pe cand urmatorul capitol????:x:x:x:X:X

  30. Any spune:

    cand postezi urmatorul cap ??mor de nerabdare te rog punel azi daca l-ai terminat de tradus

  31. dede spune:

    va rog imi dati si mie fanficul in engleza (linkul)id ul meu este dudu_tw93 xoxo

  32. Ana spune:

    imiii placeee fikul:) ee frumosss siii imi place si comportamentul lui Edward de baiat rau:))
    cand pui nextuuu k imi place fikul la nebuniee;)
    app numele meu este Ana:):D
    pupici:)

  33. ingerash spune:

    pe cand urmatorul capitol:X:X:X???

  34. Crissy spune:

    Da ..ok…deci am citi si eu fanficul in engleza…Nu prea pot sa zic decat Wow..adica n’as fi crezut ca asa va decurge povestea:)) cap 20 =))bestial(foarte detaliat , ca sa spun asa)…oricum…sper sa pui in curand cap 2;;) …si bafta la tradus( chiar daca am „stricat” surpriza , inca nu mi-am pierdut interesul) 🙂

  35. Beatrice21 spune:

    super fanfic-ul…l-am citit si eu pe cel in engleza…ofera o cu totul alta viziune asupra lucrurilor…cu siguranta un edward diferit(innebunit dupa sex;)))….dar si o bella mult mai indrazneatza…foc si pulbere…cu alte cuvinte…o poveste cu multe multe detalii picante…

  36. Ruxandra spune:

    unde pot citi fanfic-ul in engleza?

  37. ~Iza~ spune:

    uoff mai am putin si incep sa numar zilele:))
    cand apare cap 2?:”>:D

  38. symonaaa spune:

    iubitta cand termini capitolul 2?

  39. RaMona spune:

    Wow ….. M-am indragostit de ficul asta:X:X:X ….
    Este pur si simplu uimitor :X:X:X
    Te poooop si akm trec la urm cap !!!
    M-ai laat fara cuvinte !!!
    Traduci exceptional :X:X:X
    Te poop si daca ai timp intra si pe la mine : http://ramonapettro.wordpress.com

    Merci anticipat! :X:X:X

  40. vampiryka spune:

    imi place :X:X
    sry ca aterizez si eu asa de tarziu :))

  41. nikkinicol2 spune:

    frumoasa poveste…imi place:)
    trec la next:)

  42. LavyCald spune:

    Se anunta a fi unul din cele mai bune ficuri! 😉 Felicitäri!

    L.C.

  43. Stephany007 spune:

    OMG !!!! Cat de tare e ficul !!!!!
    Imi place la nebunie 🙂 Fug la nextul !

  44. Bestial !!!
    Doamne cat pot sa ador ficurile in care Edward este baiatul rau iar cei doi se urasc 😡
    Mai ador i fapul ca capitolele astea sunt atat de lungi 😡

  45. alexiana75 spune:

    vreau sa citesc mai multe de autoare!

Lasă un comentariu