6.Bella’s Birthday

Capitolul 6. Bella’s Birthday
 
Bella PDV

Eram deja treaza cand alarma a decis sa sune cu stupida si enervanta melodie.Am mormait si mi-am asezat capul inapoi pe perna inainte sa lovesc blestematul de lucru ca sa-l opresc.
Astazi este ziua mea, nenorocita mea aniversare de 18 ani.Hai sa enumeram lucrurile pe care le pot face. Sa votez,da, de parca m-as deranja.Sa joc jocuri de noroc, destul de tentant daca esti naibii in Vegas. Sa fumez,ei bine am facut asta deja o data sau de doua ori si oo da sex. Sex,sex,sex si sunt destul de sigura ca asta avea Jacob ieri in minte, daca nu as fi iesit de acolo.
M-am ridicat din pat si m-am uitat la ceas. Aproape 11.Chiar nu pot amana ziua mea inca putin?Stiam ca Charlie va fi jos asteptand sa se napusteasca , apoi mama mea va veni pentru cina.Probabil cu Phil si ei vor face un mare tam-tam de asemenea. Grozav.
Am iesit din dormitorul meu spre baie in liniste, incercand sa evit podeaua scartaiitoare.
Am pasit incet si un parait lent a rasunat.
„La naiba. La naiba La naiba” m-am grabit spre baie.
„Bells? Te-ai trezit?” Tatal meu a strigat de la capatul scarilor.Hmm era o intrebare retorica?
„Ei bine, evident” am strigat inapoi.
” Cadoul tau este jos,grabeste-te. Vreau sa-l deschizi inainte ca mama ta si  el sa ajunga.” auu tata nu a fost vreodata subtil.
” Sigur. Doar lasa-ma sa ma curat si alte chestii intai” am strigat dandu-mi ochii peste cap si pornind dusul.Deja putea prevede ziua de azi.Un iad.
Mi-am terminat dusul si m-am intors in camera, aruncand pe mine niste pantaloni de trening gri si un maieu alb. Mi-am prins parul ud intr-un coc lejer si am coborat jos.Tata statea la masa ,cu ziarul in mama.
„Buna tata.” am oftat intreptandu-ma spre frigider.
Charlie a impaturit ziarul,aruncandu-l pe masa si s-a ridicat.A venit spre mine,la dracu nu.Pot in mod accidental sa scap sticla de coca-cola ca sa nu se intample asta?Nu, asta ar fi nepoliticos.Bine ,calmeaza-te.
„La multi ani , copilo!” Charlie a zambit imbratisandu-ma.L-am imbratisat inapoi si i-am mangaiat spatele neindemanatic.
Charlie si-a curatat gatul si s-a dat inapoi.
„Nu pot sa cred ca ai 18 ani.Toate se maturizeaza, nu mai esti micuta mea” a terminat el trist.
” Tata, voi fi mereu, mereu fetita ta.” am zambit. Charlie mi-a zambit inapoi dandu-mi o felicitare
” Multumesc tata” am spus deschizand-o
„Cadoul tau este in sufragerie.Vino” mi-a facut semn iesind din camera.O doamne , eram speriata.Charlie nu a fost niciodata bun la alesul cadourilor. Doar ma rugam la Dumnezeu ca Esme s-al fi ajutat sa aleaga.
„Sincer,Esme m-a ajutat sa-l aleg pentru tine.”- Multumesc Doamne.
Am trecut coltul spre sufragerie unde un cadou frumos invelit in hartie albastra era asezat pe masa de cafea.
„Esme l-a impaturit de asemenea?” – am intrebat zambind ridicandu-mi o spranceana.
Charlie s-a scarpinat in spatele capului.
„Mda. Nu sunt bun la chestii de genu,ma stii doar”
” Este in regula tata” am spus razand. Am mers spre cadou si l-am ridicat,examinandu-i marimea si greutatea. Era de lungime mica spre medie si cand l-am agitat,s-a auzit un sunet surd.M-am uitat la Charlie confuza.
” Deschide-l.” a zambit
Am desfacut ambalajul si am ras cand am vazut cutia.Am cerut asta de cand am mers intr-o vacanta in Miami si nu aveam nimic cu care sa facem poze.
” O camera digitala” am ras inainte sa ii dau tatei o imbratisare, de data asta el m-a mangaiat pe spate.
„Deci iti place?”a intrebat precaut.
„Il iubesc,”am zambit, inainte sa ma intorc la camera.Am pornit-o si am facut o poza cu fata nesuspecta a lui Charlie. Am ras si m-am uitat la poza, era pe jumatate scarpinandu-se in nas.
„Te-am prins tata, total prins,”am ranjit aratandu-i poza. A mormait.
„Baiete, doar asigura-te ca mama ta si acel Phil nu o vad,”a spus mangaindu-si mustata. „Ohh, si tanarul Edward de asemenea, va face glume din asta,”a ras.
Edward. Al dracu Edward. Nu doar ca trebuie sa-l suport astazi, dar ma temeam acum mai mult ca inainte. Din cauza lui Jacob. Ma intreb daca Jacob i-a spus lui Edward despre ziua de ieri. Cum voi da ochii cu el dupa ce stie ce s-a intamplat intre mine si cel mai bun prieten al sau? Sper doar ca Jacob nu a spus nimic, eu sigur ca dracu nu o voi face.
„Esti in regula Bells? Arati destul de aeriana,”a intrebat Charlie.
„Sunt bine. Sunt super. Am optsprezece ani!”m-am bucurat fals.
„Ok, ei bine mama ta a sunat si a spus ca va fi aici la unu,”s-a oprit si s-a uitat la mine de sus in jos. „Nu planuiesti sa porti astea toata ziua sper.”
Am batjocurit socata. „Desigur. Este doar un restaurant. Pe langa asta ce e in neregula cu astea oricum?”m-am uitat in jos tragand de maieu.
„Umm, nimic Bells, sunt .. in regula,”a chicotit tata nervos.
„Oh tata! Glumesc!”l-am lovit in brat. „Desigur ca ma voi schimba, dar nu trebuie chiar in secunda asta,”am spus dandu-mi ochii peste cap.
„Corect, micuto. Oricum, am auzit lucrul ala pe care il numesti telefon sunand de cateva ori in dimineata asta.”a spus Charlie aratand in spatele sau spre bucatarie. „Si daca este vreunul de la acel Jacob sterge-le.”a adaugat oftand.
Charlie este singura persoana caruia i-am spus despre sarut, dar l-am obligat sa tine asta pentru el. Nu stie cat de departe s-a ajuns dar stie ca a fost un sarut. Charlie a fost acasa noaptea trecuta cand am ajuns si a observat ca eram ametita. Eu, ca o tarfa nenorocita ce sunt doar am scuipat totul. Charlie aproape si-a scos arma.
Am pus camera pe masuta de cafea si mi-am ridicat sticla de cola mergand spre bucatarie. Am mers la tejghea unde telefonul meu a fost pus intr-o parte. L-am ridicat luand o inghititura din cola mea. Auu, asta a ars.
6 messages
Wow, uitati-va la mine.Miss Popularitate. Sase mesaje ,trebuie sa fie un record. Am apasat repede butonul de deschidere si am navigat printre ele.
Primul era de la mama mea, Renee.
„La multi ani scumpo, eu si Phil suntem pe drum. Nu mai pot astepta ziua de azi. Te iubesc fata mea speciala :X:X:X”
Am chicotit si am sarit la urmatorul. Mama este atat de bolnavicioasa, incat doare. Am trecut la urmatorul, era la Jessica. Eram pe jumatate tentata sa nu-l citesc, dar l-am deschis oricum.
„Bella!! La multi ani! Ti-am luat un cadou. Ti-l voi da luni :X:X:X”
Ughh, sterge. Probabil era o caseta pe care era inregistrata partida de sex dintre ea si Edward, ca sa poata sa invarte asta mai mult in fata mea. Tarfa. Urmatorul era de la…Edward, ohh Doamne.
„La multi ani, este acum legal sa te futi 😉 fatenzie cateodata? Glumesc, nu te supara.. Oricum ti-am luat cadouri, ti le voi da in seara asta. „
Am respirat, deci era ok. Ceea ce inseamna ca nu stii despre Jacob ,inca. Bun.
Urmatrul era de la Alice:
„La multi ani Bella, Jazz e aici cu mine si iti spune si el la fel. Sper ca vei avea o zi frumoasa si acel glob de discoteca ar face bine sa fie in masina ta fato!! Oh, Jasper mi-a zis ca  deja este, ok uita de asta. Oricum sper ca te vei distra astazi!! Ne vedem la engleza luni!!:X:X:X”
Am ras, acest mesaj era doar atat de.. Alice.
Urmatorul era de la Angela.
„La multi ani draga, sa ai o zi frumoasa si ne vedem luni cu cadouri :D:X:X:X”
Am zambit in timp ce am sters mesajul si am ajuns la ultimul…de la Jacob.
„Bella. La multi ani si scuze pentru ziua trecuta. Nu vroiam sa te sperii, doar ca sincer te plac ,dar am mers prea departe. Scuze. Te rog raspunde data viitoare cand te sun sau raspunde la acest mesaj, daca poti, vreau sa spun..stiu ca e ziua ta. Oricum, sper sa ai o zi frumoasa, cu dragoste Jacob:X:X”
Am oftat si mi-am dat ochii peste cap,band resutl din sticla de cola. M-am uitat in jos la bratara de pe incheietura mea. Cum s-a complicat viata mea atat de mult?
Mintea mi-a zburat inapoi la ziua de ieri la casa lui Jacob. Si acel sarut…vreau sa spun nu e ca si cum era primul meu sarut sau altceva. Si a fost un sarut dragut nu ma intelegeti gresit, dar cand s-a ajuns prea departe, la dracu, nu am mai putut sa stapanesc asta. Nu sunt o tarfa ca Tanya…Jessica. Nu eram eu.
~~~~~~~~~
O zi in urma

„Hey,”am spus atingandu-i obrazul. Ce faceam?
Si-a ridicat capul si a zambit, inainte sa-mi atinga obrazul. „Bella…”a soptit. S-a aplecat.
La dracu. La dracu. Are de gand sa ma sarute. Stiu asta. Jasper avea dreptate, dar ce vreau eu… Vreau sa spun…Oh Doamne, se aproprie.  Trage-te departe, nu, stai. El este tare..poate nu perfect, ca…Nu, nu gandi asta. Jacob este..doar tare.
Apoi gura sa a aterizat pe a mea.
Buzele sale se miscau peste ale mele in timp ce eu stateam rigida din cauza socului. Jacob Black ma saruta, la dracu’, ma saruta. Dar era bine.
Mi-am lasat ochii sa se inchida in timp ce ii raspundeam timid. Jacob a fost un dulce, mereu a fost dragut cu mine si mi-a luat aceasta bratara, si acest sarut nu era pe jumatate rau. A gemut si si-a pus mainile in parul meu tragandu-ma mai aproape. Mainile mele s-au infasurat automat in jurul gatului sau. M-am mutat intr-o parte sa respir pe nas in timp ce Jacob s-a impins tare in mine.
Mi-a supt buza  de jos in gura lui si ezitant mi-a atins buza cu limba sa. Am gemut si mi-am deschis gura in timp ce limba sa intra inauntru. Mi-am miscat mainile de la gatul sau ca sa-i cuprind fata in timp ce mana lui Jacob s-a mutat in jos la soldul meu.
„La naibii Bella, esti a dracu de sexy,”a gemut presand cu limba mai tare. Am scos un scantet moale la cuvintele si actiunile sale. Cine stia ca Jacob e atat de bun?
Dintr-o data am simtit ca eram ridicata de pe podea, automat picioarele mi s-au infasurat in jurul sau ca sa ma echilibrez. Jacob a continuat sa ma sarute in timp ce  eram pusa pe tejghea. Jacob s-a retras.
„Lucrurile pe care vreau sa ti le fac Bella…Doamne,”a oftat inainte sa-si puna gura din nou pe a mea, am zambit in sarut.
„Jacob…”am soptit.
Dintr-o data un marait a erupt si am fost impinsa mai tare pe tejghea in timp ce mana sa a venit in contact cu nasturele de la incheietura blugilor. M-am oprit momentan inainte ca el sa ma maseze prin blugi cautandu-mi gura din nou.
La dracu asta se simte bine. Oh Doamne, nu ma putam abtine si am scos un geamat.
Jacob repede si-a miscat mana sus si fortat mi-a desfacut blugii, avand de gand sa ii traga in jos pe picioarele mele.  Eram imobila, ce dracu facea? Asta era prea repede si  prea devreme.
I-am atins mana, „Jacob..Jacob opreste-te.”
Dar nenorocitul a continuat cu pofta  incercand sa traga  blugii in jos, l-am lovit si am prins partea de sus a blugilor care erau acum aproape de genunchi. „Jacob!”
Jacob s-a uitat la mine atunci, ochii sai aproape negrii. La naiba.
M-am dat jos de pe tejghea si mi-am ridicat blugii.
„Bella…imi pare rau,”Jacob se ruga atingandu-ma. Aveam nevoie de niste aer; am iesit din stransoarea sa si am alergat afara spre masina mea. Nu m-a urmat. Punand cheia in contact, am condus acasa cu picioarele tremurande.”
Am oftat si am aruncat telefonul pe blat. Jacob poate astepta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cateva ore mai tarziu dupa ce am umblat pe camera mea de fotografiat l-am auzit pe Charlie oftand din camera de zi.
“E aici!”la dracu, mama era aici cu Phil. M-am ridicat si am intrat in camera de zi sa-i examinez prin fereastra cu Charlie.
„Masina noua,”a murmurat Charlie.
„Cred ca i-a cumparat-o mama cu banii tai de la divort,”am oftat. Ce, ar trebui sa spun ca sunt amabila?
„Probabil ai dreptate pustoaico.”a chicotit Charlie ciufulindu-mi parul. Doamne de parca aveam cinci ani.
„Raspunde tu la usa tata, nu vreau o executie publica,”am gemu, Charlie a chicotit si a iesit din living. M-am intors si m-am asezat pe canapea, aprinzand televizorul ca si cum am fost aici tot timpul.
Am auzit voci inabusite din hol. Dupa accea una s-a auzit mai tare de cat celelalte si se apropria, „Unde este micuta mea printesa?” Mama a alergat in camera de zi cu bratele deschise. Geamat.
„Oh, scumpo. Uita-te la tine, esti mare si toate chestiile, voi fii bunica mai incolo,”a spus mama apropriindu-se. M-am holbat la ea neincrezatoare, poate daca era imprejur, nu ar fi fost o asa surpriza in legatura cu cat de mult am crescut.
„Hey mama,”am oftat.
Renee m-a tras din pozitia de sezut intr-o imbratisare, la naiba, asta a durut. L-am vazut pe tata intrand din nou in camera cu Phil in spatele sau.
„La multi ani Bella,”a spus Phil venind la noi si sarutandu-mi obrazul.
„Hi Phil,”am zambit.
„Cadoul Phil, unde este cadoul?”a gemut mama dandu-si jos paltonul. Doamne te rog ucide-ma.
Aici draga,”a spus Phil zambind sentimental la mama mea. Eww. Din privirea de pe fata tatei, gandea acelasi lucru. Phil mi-a inmanat un pachet infasurat intr-un ambalaj in culorile curcubeului . Tipic mamei.
Neentuziasmata l-am luat. „Ei bine, fii mai fericita, ai optsprezece ani. Pot sa vad ca tatal tau si-a lasat amprenta pe tine,”a spus Renee aruncand o privire la Charlie. Oh la dracu nu.
„Nu, Charlie este minunat de fapt. Iubesc sa fiu ca el,”am exclamat.
Renee s-a uitat la mine socata, Charlie arata rusinat. „Oh, ei bine, nu sugeram nimic cu asta draga,”a spus mangaindu-mi parul. „Iubesc ca iti place de tatal tau de asemenea. Oricum, deschide cadoul,”a exclamat asezandu-se langa mine pe canapea. Ei bine asezat nu este cuvantul, mai mult aruncat.
Am oftat greu si m-am intors la cadoul impachetat. Nu exista nici un motiv sa fii timid in legatura cu asta.
Am scos o carte roz, groasa, cu cuvintele „Bella” scrise pe coperta. I-am aruncat mamei o privire. Te rog.
Renee ranjea uitandu-se la carte si inapoi la mine. „Ei bine deschide-o .”
Am inspectat prima pagina. „Oh mama, Nu!”Primul lucru pe care l-am vazut a fost o poza cu mine mai mica de un an in costumul de baie de copil,cu o palarie de bule pe cap.
„Da Bella. Ti-am documentat toata viata. Primii anii de Bella,”a chicotit mama batand din palme. Am rezistat tentatiei sa arunc cartea in vaza de pe televizor. Charlie trebuie sa fi observat furia mea si a venit repede langa noi si a luat cartea din mainile mele.
Si-a curatat gatul nervos. „Ei bine, lasa-ma sa ma uit,”mi-a aruncat un ranjet. „De ce nu te imbraci scumpo”
Am zambit multumitor si am urcat lasand un oftat de relief cand am ajuns langa camera mea.
„Pentru ce a fost oftat-ul asta?”Vocea Reneei se auzi din spatele meu. La dracu, ma urmarit! Pleaca femeie!
„Nimic,”am murmurat intrand in camera. Mama m-a urmarit, ochii sai uitandu-se in jur prin camera.
„Vad ca, nu s-a schimbat deloc camera ta, de ce nu i-ai spus lui Charlie sa o decoreze?”
„Pentru ca imi place asa,”am scuipat. Renee s-a uitat la mine cu o privire ranita. La dracu.
„Scuze, nu vroiam sa sune asa,”am oftat mangaindu-mi fruntea.
„E in regula. De ce esti stresata oricum?”a spus mama asezandu-se langa mine pe pat, frecandu-mi spatele.
„Nimic. Doar urasc tam-tam-ul zilei de nastere, asta e tot.”
„Este din cauza baietilor?”m-am intors sa ma uit la ea cu gura cascata.
Am ras cu gura inca deschisa, „Nu mama! Tocmai am spus ca sunt dracii de ziua de nastere.”
„Ok, ok, nu e nevoie sa intrii in defensiva,”a spus Renee ridicandu-si mainle intr-un mod pasnic.
„Oricum, sunt baietii?”a adaugat repede.
M-am ridicat, „Afara mama. Trebuie sa ma schimb,”am aratat spre usa. Nu intram in discutia despre baieti cu mama.
Renee s-a ridicat si mi-a sarutat fruntea. „Te iubesc scumpo. Ne vedem jos,”a inchis usa in urma ei. La dracu. Nu poate o fata sa aiba putina liniste de ziua ei?
Acum ce port la cina aia nenorocita.

 

Edward PDV

“Edward ai de gand sa te pregatesti? Swan-ii vor fi aici intr-o jumatate de ora,”a spus mama ducandu-se la oglinda sa-si puna lantul. Esme Cullen mereu supra-reactoarea.

„Mama, ma duc acum, doar lasa-ma sa-mi termin gogoasa!”am spus rezemandu-ma pe tejgheaua din bucatarie, rontaind din cea mai buna gustare din lume.

„Gogoasa?!”mama a marsaluit la mine si mi-a scos gogoasa din gura. Ce dracu?

„Ce faci?”am intrebat vrand sa o iau inapoi, dar a scos-o din periperia mea si a aruncat-o in cos. Arghhh Nu!!

„Mama,”m-am smiorcait fugind spre cos.

Mama a punctat un deget la mine „Ne ducem la cina intr-o ora. Cum o sa-ti mananci mancarea cand ai mancat deja?”a gesticulat cu mana la cos. Sunt un baiat in crestere ce dracu. As putea manca o casa.

„Mama, era o gogoasa! Stii cat de mult mananc oricum, de parca mi-as lasa mancarea,”am batjocurit mergand inapoi la frigider. Am vazut o alta gogoasa rea acolo.

„Edward! Atinge frigiderul ala si ma voi asigura ca ne vei face cina dupa scoala pentu urmatoarea saptamana,”a tipat la mine. Era a dracu de serioasa?

M-am intors si am deschis gura la ea. „Asta e a dracu de nedrept, mama.”

„Limba, tinere! Trebuie sa-ti speli gura cu apa si sapun, iti spun acum,”m-a mustrat mama scotand o carpa din dulap. Oh, la naiba, este suparata! Ei bine, si eu sunt suparat de asemenea. Nenorocita mea de gogoasa.

Am iesit furios din camera. „Ma duc sa ma schimb,”am tipat in spatele meu.

Am urcat in camera mea si am inchis usa dupa mine. M-am uitat la pat uunde erau cadourile Bellei, proaspat impachetate. Curtoazie de mama mea minunata. Smulgatoarea de gogosi.

Am intrat in baia mea si am pornit apa calda in ciuveta, aveam nevoie de un bun barbierit, si stiu ca toti puii iubesc umbra mea de ora cinci si orice, dar astazi m-am gandit ca ar merge fara probleme. Mai mult ca mine, am observat ineerior.

In timp ce scoteam aparatul de ras si am inceput sa barbieresc, m-am gandit ce dezastru va fi noaptea asta. Toti Cullenii si toti Swanii, inclusiv joker-ul nenorocit cu care s-a maritat Renee. Ha, ce prost, ei bine a fost ultima data cand l-am intalnit. Charlie putea doar sa isi scoataq pistoul si sa impuste idiotul. As plati sa vad asta.

Nici o indoiala ca Bella va fi o tarfa idioata in seara asta de asemenea. Ar face bine sa-i placa cadourile de asemena. Ei bine sper ca o va face. Ma intreb daca fata de idiot Jacob i-a luat ceva.

Am terminat cu barbieritul si am mers spre garderoba sa aleg niste haine pe care draga mama si dragul tata le-ar gasi potrivite pentru cina la un restaurant Italian. La dracu; alesul hainelor nu a fost niciodata atat de greu. Am ales un costul negru, pantaloni negrii, o camasa alba si o cravata neagra.

Dupa ce m-am imbracat, am pus tigarile, telefonul si cativa bani in buzunare. Esentialele. Apoi m-am parfumat cu aftershave-ul pe care mi l-a luat Charlie pentru ziua mea.

Mi-am pus pantofii negrii si am luat cadourile Bellei de pe pat. Coborand jos, am intrat in camera de zi, punand cadourile pe canapea. Mama aranja cravata tatei langa masuta de cafea. Am ranjit; era atat de bolnavicios vazand cat de mult se iubesc.

Mama purta o rochie lunga, eleganta cu rus rosu stralucitor si tocuri inalte, negre. Tata purta un costum albastru marin cu o camasa de un albastru deschis si cravata albastra.

Mama s-a intors la mine. „Oh Edward, arati foarte elegant,”m-am aplecat in timp ce a venit spre mine si imi intarea cravata.

„Noroc mama,”am spus rearanjand-o din nou cand a plecat. Tata se uita afara pe fereastra.

„La cat vin?”am intrebat asezandu-ma pe canapea, punandu-mi mainile in poala

„Cinci,”a raspuns zambind la mine. M-am uitat la ceas. Cinci miute, super, suficient timp sa umblu prin alcoolul tatel.

M-am ridicat si am mers la bucatarie, deschizand un dulap de jos am scos o sticla de vodka. Desurubad capacul, am luat o inghititura. Gemand in timp ce gatul imi ardea la senzatie. La dracu, aveam nevoie de asta daca voi trece ptin asta in seara asta.

Am auzit o bataie la usa din fata, mi-am intors capul. „Sunt aici,”a tipat mama din cealalta camera. La dracu.

Am luat repede alta inghititura, insuruband capacul la loc, punand-o inapoi in dulap, am intrat in camera de zi.

„La multi ani,”l-am auzit pe tata spunand sarutandu-i obrazul Bellei, care era ascunsa in spatele idiotului si al lui Renne.

„Multumesc Carlisle,”la naiba, vocea aia. Isabella.

„Cadourile tale sunt pe masuta de cafea scumpo,”a spus mama sarutand-o pe Bella.

„Edward!”super, am fost observat. Renee a venit alergand spre mine, bratele larg deschise intr-o rochie liliachie, cu parul in jurul umerilor. A alergat direct  in mine, forta sa si vodka m-au trmis in spate cateva picioare. Ouch.

„Matusa Renee,”am chicotit mangaindu-i spatele. A pasit inapoi si s-a uitat la mine de sus in jos, intorcandu-si capul intr-o parte cu un zambet elegant.

„Oh, Doamne, nu esti asasinul de domnisoare,”oh, daca ar stii.

Am auzit un sforait in spatele ei; incet mi-am ridicat capul sa ma uit la vinovat. Nenorocita de Bella.

Se uita la mine cu mainile la piept. Sanii ii erau ridicati de brate, virtual rugand sa iasa din rochia alba pe care o purta, era pana la genunchi si pe un umar. La naiba, arata…a dracu de fierbinte. Parul ii era prins intr-un coc si ochii ii erau de o culoare fumurie. Am simtit o intaritura intr-o anume zona. Oh la dracu nu! Te rog Junior, du-te inapoi la somn.

Mi-am curatat gatul, „Bella.”

I-am vazut ochii urmarindu-mi corpul de sus in jos. Ce dracu? Ma verifica? Ochii ii s-au oprit pe parul meu inainte sa coboare la pervaz pentru cateva secunde, dintr-o data s-a uitat in ochii mei si a ridicat o spranceana.

„Bella, deschide-ti cadourile,”a spus mama rupand contactul dintre mine si Bella si trgand-o  spre masuta de cafea. Am expirat si am mers aproape de grup, mainile in buzunare.  Ma jucam cu bricheta in timp ce Charlie m-a lovit pe spate si a ranjit.

Il iubesc pe Charlie, este o loegenda. Am incuviintat la el si l-am tras intr-o imbratisare cu un brat. M-am uitat in dreapta sa si l-am vazut pe idiotul ala de Phil. M-am uitat inapoi la Charlie si mi-am dat ochii  peste cap; Charlie a ranjit inapoi la mine si a aratat spre Bella. Doar ce a despachetat laptop-ul pe care mama si tata i l-au luat. Tarfa norocoasa.

„Multumesc Carlisle,”a spus Bella si l-a imbratisat pe tata inainte sa se intoarca sa-i dea o imbratisare mamei, „Multumesc Esme.”

„Este in regula draga,”a spus mama mangaindu-i spatele Bellei. Ochii mi-au zburat in jos si am vazut ca rochia Bellei s-a sifonat de cand s-a ridicat de pe canapea. O parte din rochie i s-a ridicat chiar sub fund. La naiba, ii puteam vedea partea de jos a fundului. Are un fund de piersica. Am gemut interior si imi doream ca pula-tare sa stea jos.

Privirea mi-a fost acoperita in timp ce Bella si-a tras rochia in jos in acelasi timp cat vorbea cu mama. Sa ma ia dracu. Am nevoie de un dus rece. Ce e gresit cu mine?

M-am uitat in sus sa-l vad pe tata aruncandu-mi o privire. Imediat m-am aranjat si mi-am luat cadourile de pe canapea.

„Err La multi ani Bella,”am spus inmanandu-i cadourile. Doamne impusca-ma acum.

Bella le-a luat din mana mea. „Multumesc Edward,”a murmurat, o imbujorare rasarindu-i in obraji. Ha! Am facut-o pe Bella sa roseasca.

l-a deschis pe cel care stiu ca este rama de poza primul. Am vazut lemnul de cires cand a scos rama afara. A gafait si a ridicat-o in fata sa, un zambet formandu-i-se in coltul curii.

Foarte..bine gandit Edward,”a spus ridicandu-si ochi la mine. M-am uitat peste umarul ei, arghh, pentru numele lui Dumnezeu mama.

In rama era o poza cu mine si cu Bella, in jurul a cinci ani, amandoi in piscina, doar in lenjerie intima. Mi-am intors capul spre mama.

„Deci de asta vroiai sa il impachetezi, multumesc ca m-ai jenat mama,”m-am enervat.

„Este dragut,”a ras Bella. „Uita-te la parul tau.Ţ

„Ei bine, iti place rama?”am cerut. Bella s-a uitat inapoi la rama foto.

„Da. Va merge in camera mea. Multumesc Edward,”a zambit Bella la mine.

Mi-am muscat buza in timp ce vroia sa-l deschida pe urmatorul; asta era cel care o face sau o stica. Ori il va iubi ori il va uri. Ei bine, ar face bine sa-l iubeasca., nu am stat treaz toata noaptea pana la cinci dimineata, scriind si cantand zece cantece la chitara pentru nimic.

A scos carcasa CD-ului si l-a intors;  acolo era lista cantecelor. I-am vazut ochii examinand-ul mai de aproape in timp ce atingea carcasa cu varful degetelor.

„Mi-ai facut un CD?”a spus Bella uitandu-se la mine cu gura cascata.

M-am scarpinat in spatele capului, deci iluraste. Super. „Err da,”am murmurat.

„Oh!”a sarit dintr-o data si a alergat pe langa canapea la mine. Doar am avut timp sa deschis bratele in timp ce s-a aruncat pe mine. Bratele i s-au infasurat in jurul gatului meu in timp ce le-am infasurat pe ale mele in jurul taliei sale, si am ridicat-o de pe podea. Mmm miroase a ceva amestecat intre Jasmine si Capsuni.

„Il iubesc,”a spus dandu-se inapoi in timp ce am lasat-o inapoi pe podea, a ridicat carcasa langa nas. „Wow, Edward…eu…Il iubesc, serios, este cel mai bun cadou pe care l-am primit,”a spus uitandu-se la mine cu un zambet sincer.

OK, ma asteptam la declaratia asta. Doar am chicotit usor si am evitat ochii adultilor in timp ce Bella a mers la Charlie sa ii arate carcasa. Doamne, lucrurile au luat o intorsatura jenanta.

 

Bella PDV

Wow, se putea sa fie mai jenant de atat? Literar, m-ar aruncat in bratele dusmanului meu dupa ce mi-a dat cel mai ganditor si special cadou pe care l-am primit vreodata. Iubesc muzica lui Edward si acum pot sa ascult cand el nu stie. Nu va avea santa sa ma ironizeze in legatura cu asta.

Am mers inapoi la Charlie si after-shave-ul superb al lui Edward mi-a deviat de la nas. Mmm, miroase bine.

Sa spun ca eram atinsa de cadou era nimic, eram in extaz. Pot spune dupa fata lui ca, credea ca il voi uri.

Senzatia de furnicaturi pe care am avut-o in regiunile de mai jos disparea, cand am sarit in bratele lui si m-a ridicat, puteam jura pe Dumnezeu ca penisul sau tare ca o roca s-a aliniat cu centrul meu, puteam simtii umiditatea acum. Multumesc dracu’ ca nu a observat, ei bine, nu cred ca a facut-o. Gandurile mi-au zburat la ziua de ieri cu Jacob…Nu te gandi la asta Bella.

„Tata, poti sa tii asta,” si i-am dat carcasa, „in timp ce fac poze” am terminat, fluturandu-mi camera in fata sa.

„Sigur Bells” a chicotit el, luand CD-ul. I-am facut repede o poza.

„Te-am prins” I-am facut cu ochiul. Charlie a mormait si inocent s-a ascuns dupa Carlisle.

„In regula, poza cu toata familia” le-am spus impreunandu-mi mainile.

„Dar tu?” a cerut Edward.

„O voi pune pe timp” am spus sarcastic. Poate fi atat de exagerant cateodata. Am plasat camera pe TV si am apasat pe butonul pentru timp pentru cincisprezece secunde.

Am alergat de la camera si m-am asezat langa Carlisle, el si-a infasurat un brat in jurul umarului meu in timp ce blitul a pornit. Am alergat spre camer si m-am uitat la poza chicotind. Phil si Renee erau imbratisati dupa Esme si Charlie, care stateau drepti si zambeau. Edward doar arata plitisit si inalt la sfarsit, apoi la celalalt capat eram eu si Carlisle, amandoi chicotind ca si cum am castigat un premiu in tabara de vara. Aratam ca un grup de ratati.

„Sa vedem” a zambit Renee. Am intors camera spre ei.

„Aratam ca o adunatura de ciudati” a mormait Edward inainte sa iasa pe hol. Restul l-am urmat automat.

„Deci, cine conduce?” a intrebat Phil din spate.

„Carlisle si Edward” a spus Esme punandu-si haina.

„Eu?…dar am crezut ca ai spus ca nu o sa conduc eu” a spus Edward aratand panicat. Ce dracu’ s-a intamplat cu el.

„Da, ei bine am gresit” a explicat Esme.

„Si eu pot conduce” a spus Phil scotandu-si cheile de la masina si invartindu-le pe degete. M-am abitnut sa nu ma inec. Edward arata usurat.

„Ei bine, Charlie poate veni cu Esme si cu mine. Phil tu o iei pe Renee si Edward poate conduce cu Bella” am aruncat o privire la Edward din nou si arata panicat din nou. S-a intors intors sa se uite a mine cu ochii sai verzi, care erau ca doua geamuri.

„Haide atunci” a mormait Edward, practic tragandu-ma afara pe usa. Ce nesimtit, vroiam sa il calc cu tocul meu inalt chiar in fata. Mi-am scos mana din stransoarea lui in cand am ajuns la maina. Am sarit in locul pasagerului, el a intrat in cel al soferului si a ramas nemiscat. Dintr-o data si-a pus capul pe volan. Ce s-a intamplat cu ciudatul asta?

„Ce s-a intamplat cu tine?” am scuipat. S-a intors sa se uite la mine taios.

„Am baut putina vodka. Nu credeam ca voi conduce” a oftat el. Superb, perfect, multumesc. Idiotul nu poate ramane constient nici macar pentru cina de ziua mea. I-am privit pe ceilalti plecand.

„Pervect. Foarte inteligent Edward. Ce facem acum?” am sasait.

S-a uitat afara prin fereastra din fata si a pornit masina „Pot conduce” a oftat el.

Am ras amar. Asta este ceea ce spun toti soferii beti „Nu, nu poti. Nu mor in masina asta cu tine. Vom lua un taxi” am spus, deschizand usa. Am vazut mana lui Edward  in fata mea si a inchis usa.

„Pot conduce” a spus el uitandu-se in ochii mei. A pus masina in viteza si a pornit. La dracu, voi muri. Sper ca Volvo-ul are un rating bun la siguranta.

Edward conducea repede ca de obicei si m-am tinut de manerul usii aproape tot drumul. Edward a inceput sa rada.

„Uite-te la tine cum te tii!”

„Ei bine, ma tem pentru viata mea” am spus inapoi serios. Edward a ras si mai tare si a inceput sa  faca ca sarpele pe drum.

„Ce faci?!” am spus panicata, tinandu-ma de mana lui.  Idiotul ar face bine sa incetineasca chiar acum.

„De ce esti atat de serioasa?” a batjocurit Edward.

„De ce atat de gay incat trebuie sa iti bati joc de joker?” am zambit strans. Edward a incetinit si nu a mai vorbit pana cand am ajuns, din fericire, teferi la restaurant.

„Ce v-a luat atat de mult?” a intrebat Carlisle tremurand la intrare. Edward mi-a aruncat o privire rugatoare. Deci se astepata sa-l acopar?

Am oftat „Edward a trebuit sa opreasca pentru un numar unu.”

„Cand trebuie sa mergi, mergi” a chicotit Charlie lovindu-l pe Edward pe spate. Charlie si Edward au intrat in restaurant impreuna in timp ce restul i-am urmat. Omule, aceste tocuri idioate ma ucid.

„Rezervare pentru Cullen” a zabit Carlisle la chelnerita. Chelnerita avea par lung negru si ochi albastrii pe care ii folosea sa faca gauri in Edward. Tarfa si-a trecut ochii in sus si-n jos pe el inainte sa dea din sprancene. Tarfa idioata.

Edward avea un ranjet ferches pe fata, ce curva nenorocita. L-am lovit cu umarul ca sa se miste. Mi-a aruncat o privire, apoi a ranjit la chelnerita in timp ce ne conducea la masa noastra.

„Aveti nevoie de altceva?” a intrebat ea, vorbind direct cu Edward.

„Iti vom da de stire” a zambit Edward ochind-o apreciativ in timp ce pleca. Mi-am agitat capul in dezgust, barbati idioti.

_____________________________

Patruzeci de minute mai tarziu si o gama intreaga de alimente erau intinse pe masa. Nu stiam de unde dracu’ sa incep. Sunt atat de mult, deci doar amoptat sa-mi iau paharul cu vin si sa beau din el. Urasc vinul dar hey, daca asta este singurul alcool permis cu cina, il voi lua.

„Whoo! Asta este mult” a chicotit Charlie, ragaind usor la sfarsit. Ochii mi-au zburat la mana sa, trei sticle goale de bere. Oh baiete, are de gand sa-si faca de cap in noaptea asta.

„Pare minunat” a comentat Esme.

„Ei bine, infulecati copii” a zabmit Renee la mine si la Edward. Mi-am ridicat ochii la Edward, care statea in partea opusa mine. Mi-a dat o privire WTF si apoi a optat pentru niste ravioli cu ciuperci. Am trecut peste Renee in dreapta mea si am luat Spaghete Bologneze. Mmm, iubesc rahatul asta. La dracu’, poate nu ar fi trebuit sa port rochia asta alba.

„Deci, cum e scoala?” Ne-a intrebat Carlisle pe Edward si pe mine. Furculita mea era la jumatatea drumului spre gura mea; la naiba, chiar vroiam muscatura asta. Am lasat-o in jos din nou.

„Cool” am murmurat. Ce altceva era scoala? Oh, pe langa o gaura de iad idioata. Dar nu puteam sa spun asta exact.

„Cred ca e in regula. Memorii bune” a spus Edward cu gura plina de Ravioli. Eww.

„Ahhh memorii! Da, scoala iti da memorii bune!”  a ras Charlie putin prea tare.

„Shh” o femeie batrana care statea in dreapta mesei noastre a sasait. Ea era cu patru femei in jurul aceleiasi varste. Urasc batranii.

Ahh taci din gura pruna veche!” a chicotit Charlie luand o gura din berea sa si ridicandu-si sprancenele la Esme. Edward si eu am inceput sa radem necontrolabil. Ma uitam in timp ce Edward si-a luat servetelul si l-a pus la gura sa in timp ce se uita la  mine cu fata rosie si cu ochi umezi. Eu m-am strans de stomac.

„Tata..cred ca nu ar mai trebui sa bei” am reusit sa spun printre ras. Charlie a dat din mana inainte de a-si infinge furculita in painea sa cu usturoi.

Adultii vorbeau intre ei. I-am simtit piciorul lui Edward lovindu-ma pe dedesuptul mesei „Arghh” am gemut tinandu-mi piciorul si aruncand cutite la el. A inghitit putin din vinul sau si a tusit.

„Scuze”

„Picicoare lungi si stupide. Nu ti le poti tine acasa sau ceva?” am sasait ridicandu-mi furculita din nou.

Edward si-a pus mana stanga in jurul sfarsitului mesei si mi-a aratat degetul. Eu i l-am dat inapoi.

„Daca ma lovesti din nou o sa iti rup picioarele” am murmurat.

Edward s-a uitat in jur „Hmm, nu vad nici o scara”  Nenorocitul.

„Cara-te” am sasait taind niste bologneze.


Acum 7 ani

Eu, Angela si Jessica stateam in jurul patului meu pe perne. Ne jucam Pokémon trading game pe care doar ce l-am primit pentru ziua mea astazi. Aveam 11 ani. Asta inseamna ca sunt o fata mare.

„Sunt plictisita” a oftat Jessica.

„Si eu” am declarat aruncandu-mi cartile pe podea.

„Sa ne jucam leii adormiti?” a spus Angela.

„Da, haide” a spus Jessica ridicandu-se.

„OK, eu voi face muzica si cand ma opresc trebuie sa dormiti” am spus alergand spre micul meu karaoke de langa fereastra. In timp ce il ridicam m-am uitat pe fereastra. Oh nu! Matusa Esme era aici…Cu Edward.

Am gemut lasandu-mi umerii in jos „Ce s-a intamplat?” a intrebat Angela jucandu-se cu parul meu.

„Edward este aici” toate trei am gemut.

„Ei bine, baietii nu se pot juca cu noi” a spus Jessica ridicandu-si barbia.

„Da, in special nu Edward” am ras.

Un ciocanit la usa ne-a speriat. Usa s-a deschis si Edward a intrat inauntru, uitandu-se la toate trei.

„Ce faceti?” a intrebat el jucandu-se cu parul sau.

Am batut din picior „Nu te joci cu noi! Pleaca!”

„Mami a spus ca trebuie” a spus Edward uitandu-se la picioarele sale.

„Ei bine, baietii nu sunt permisi” am spus mergand spre usa si deschizand-o „Uite-te la semn” am scos o foaie de pe usa si i-am pus-o in fata.”

Edward a ras „Asta spune „Nici un robot permis””

M-am uitat la foaie „Ba nu. Y arata ca un T!”(ma rog..de la boy)

„Toti cei care nu sunteti pentru baieti, ridicati mana!” a spus Jessica din spatele meu. Eu si Jess ne-am ridicat mainile si Angela a urmat curand.

„Nu este corect” s-a plans Edward „Voi fi dragut. Promit”

„Nu. Pierde-te” am spus impingandu-l afara pe usa.

„Bine. Ma duc sa-i spun lui mami acum!” a plecat Edward. Oh nu vroiam sa fiu parata. Urghh Edward.

Am alergat dupa el si l-am tras de par „Owww!” a tipat el. Uitandu-se la mine, s-a intors si m-a lovit in picior.

„Owww Edward” am spus retinandu-mi lacrimile. Edward a plecat din nou in josul scarilor. Am alergat dupa el si l-am impins. S-a intamplat cu incetinitorul in timp ce Edward a cazaut pe scari cu capul in fata. Am ramas in jusul scarilot in soc. Angela si Jessica au venit langa mine uitandu-se in jos.

Edward a inceput sa tipe in josul scarilor. Am privit cum Matusa Esme si Mami au alergat la el.

„Edward?!” a spus Esme incercand sa-l ridice. El a tipat mai tare, lacimi curgandu-i din ochi.

„Isabella ce s-a intamplat?!”

„Bella l-a impins pe Edward pe scari” a spus Jessica. Ce basm! Mama s-a uitat la mine socata.

„Este adevarat?” am incuviintat plangand.

„Cred ca bratul sau este rupt” a spus Esme ridicandu-l pe Edward de pe podea.

„Angela si Jessica. Este timpul sa va duceti acasa acum.” A spus mama suparata.

La spital, o acadea i-a fost data lui Edward de catre tatal sau care i-a pus bratul intr-o atela. Mama m-a certat foarte tare, dar eram necajita in legatura cu Edward. Nu pot sa cred ca i-am rupt bratul.

Am mers la Edward, care statea pe un pat de spital si sugea din acadea. „Imi pare rau Edward” am oftat dandu-i o imbratisare mare. Ma retrageam cand acadeaua sa s-a lipit de parul meu, Edward a ras.

„Trebuie sa faci totul pentru mine pentru o saptamana acum” a spus Edward dand din cap.

„Bine” am spus uitandu-ma la picioarele mele. Ma temeam de saptamana viitoare.

 

„Ohh, cuvinte nu prea frumoase pentru o tanara domnisoara” a spus Edward ranjind.

„Ei bine nu sunt o femeie draguta” am spus ranjind la el. El a inghitit in sec apoi a ranjit.

„Deci mi-ai primit mesajul in dimineata asta?” a intrebat el.

„Da. Cel daca vreau sa ma fut? Sigur sa iesim si sa o facem acum” am spus ducandu-mi mainile in spatele meu dupa haina mea. Edward s-a incruntat la mine.

„Serios?”

„Nu! Pe dracu, nu, serios! Nebunule, curvarule. Echivalentul feminin al tau ar indrazni sa-ti atinga bunurile stricate”  am sasait.


Edward PDV

Bunuri stricate? Cine crede tarfa asta ca este. Nici unul dintre bunurile mele nu au fost sau vor fi bolnave.

„Ei bine, nu vei stii niciodata cat de bun sunt. Nu merg pe vrajitoare ca tine” am privit amuzat in timp ce fata ei s-a facut rosie.

Si-a intors capul spre intrarea restaurantului „Nu, tu doar mergi pe oricine atat de usor, ca ea” I-am urmat privirea spre fata cu parul negru care statea in partea din fata a restaurantului. S-a intors la mine si mi-a aruncat un ranjet seducator. Hmm usor, cum a spus Bella.

„Ceva imi spune ca ai dreptate. Dar apoi din nou, ea este probabil mult mai experimentata ca tine. Ceea ce o face o partida de sex mai buna” am spus indreptandu-mi furculita spre ea.

Si-a bosumflat buzele „Da, ei bine,ti se potriveste dupa cum sunteti amandoi „Experimentati” dar totusi am auzit ca experienta ii scade pe oameni” a spus ridicand din umeri.

„Si de ce zici ca e asa?” am intrebat-o ranjind. S-a uitat la mine fix in ochi.

„Bunuri deteriorate. Nimeni nu vrea bagajele altor oameni. De exemnlu eu, eu sunt stralucitoare si noua. Nu veche si folosita, ca tine” A ranjit ea inapoi bagand niste mancare in gura. Wow, vechi si folosit. Doar pretinde ca nu a durut cum a facut-o.  Ce tarfa nenorocita.

M-am ridicat abrupt „Ce, nu poti suporta adevarul?” a spus ea dulce luand o gura din vinul sau. Aveam un impuls sa il vars pe ea.

„Scuzati-ma” am murmurat pentru restul de la masa confuzi.

Am iesit afara in aerul racoros si am lovit zidul. Bella va fi moartea mea. Am scos tigarile dur din buzunarul meu si am scos una aprinzand-o. Lasandu-ma pe perete, m-am uitat in sus la cer respirand fumul. Am mirosit-o inainte sa o vad.

Parfum ieftin. M-am uitat in stanga mea si am vazut chelnerita cu parul negru „Te-am vazut iesind afara aici. Arati ofensat” a spus ea venind spre mine. Am zambit la ea.

„Da, cinele in familie sunt ucigasi” am spus luand un fum din tigarea mea.

„Ei bine, mi-am terminat tura acum. Vrei sa mergem undeva” a spus ea uitandu-se la mine seducator. M-am uitat la ea, arata tare.

„Vino aici” i-am facut semn cu tigarea mea. Ea a zambit si a venit la mine. M-am ridicat stand mai drept si mi-am pus mainele pe soldurile ei inainte sa ma aplec sa o sarut. Bunuri stricate, foarte corect. Sarutul se adancea si mi-am pus mainile in parul ei. Mi-a muscat buza de jos, mi-am intors capul intr-o parte sa o sarut mai adanc. Ea a gemut si vroia sa imi apuce pula; nu s-a ridicat nici un centimentru. Acum ca orice alta data ar fi indiciul meu sa o am chiar pe perete. Dar astazi m-am retras.

„Err, ar trebui sa ma duc inapoi” am spus stingandu-mi tigarea. Femeia cu parul negru s-a uitat la mine neincrezatoare.

„Ce?!” nu i-am raspuns dar am lasat-o stand acolo in timp ce intram inapoi in restaurant. Mi-am aranjat hainele in timp ce treceam de colt. Ei bine la dracu asta a fost repede.

Ceilalti isi luau hainele; Bella nu se uita la mine pe fata.

„Unde mergem?” i-am intrebat luandu-mi si eu haina.

„Mergem la barul de Jazz” a spus mama zambind la mine.

„Tu si Bella puteti face orice altceva daca vreti?” a intrebat tata. M-am uitat la Bella ezitand; pe fata ei era o incruntare.

„Sigur. Oarecum” am spus iesind. Bella a iesit dupa mine impreuna cu ceilalti. Ce dracu s-a intamplat cu ea?

„Ei bine, noi mergem pe aici” renee a aratat in josul strazii. „Ne intalnim aici la doisprezece”

„Ok” am dat din cap. Bella statea langa mine uitandu-se la adulti in timp ce plecau. Destul de jenant?

„Deci unde?” am intrebat plictisit Bella nu mi-a raspuns dar a trecut pe langa mine.

„Hey unde te duci?” am intrebat-o incepand sa merg dupa ea.

„Oh, inapoi Edward. De ce nu te duci sa o gasesti pe tarfa aia si sa va faceti de cap din nou” a spus ea fara sa se uite la mine. La naiba, deci m-a vazut cu fata.

„Taci. Ce, esti geloasa?” am sasait.

„Nu” a spus ea repede cu capul ei in jos.

„Ei bine atunci nu mai actiona ca o sotie osesiva!” am spus oprindu-ma. Bella s-a oprit sa se uite la mine si a marait.

„Nu ma face sa rad. Nici nu folosi cuvantul sotie si eu in aceeasi propozitie. Mi-e mila pentru femeia care se va marita cu tine” a spus ea plecand din nou. Ce tarfa, sotia mea va fi cea mai fericita fata vreodata.

„Ohh inima imi sangereaza. Ei bine mie mi-e mila de viitorul tau sot fiind maritat cu o scorpie ca tine” ia asta nenorocito.

Mi-a aratat degetul peste umar. Am oftat si am alergat spre ea din nou, dar de data asta m-am oprit in fata ei cu mainile mele pe umerii ei.

„Ok, putem doar sa o chemam egalitate? Este ziua ta; sa mergem la filme sau ceva. Fara alte fete, voi sta cu tine toata noaptea. Putem face orice vrei tu” am spus. Indulceste-o Cullen.

„Asta se presupune ca trebuie sa ma multumeasca?” a intrebat ea ridicand o spranceana.

M-am enervat „Uite, doar accepta asta. Pentru o singura data. M-am uitat la Bella in timp ce se uita la mine in sus si-n jos inainte sa-mi apuce mana si sa o agite. Un sentiment ciudat mi-a trecut prin brat in timp ce ii atingeam pielea moale. Ea si-a retras repede mana.

„Deci unde atunci?” a intrebat ea curatandu-si gatul.

Am chicotit din toata inima „Teatru”

Am mers doua blocuri pana la incinta teatrului. Eram ochit de un grup de fete care chicoteau care veneau de la un show. Am ranjit si ele au inceput sa rada. Am simtit o lovitura in stomacul meu facandu-ma sa grohai si sa ma aplec in fata „Pentru ce a fost asta?”

„Ai spus ca esti tot al meu in seara asta deci fara ranjeturi” a spus Bella zambind. S-a intors sa se uite la tabla cu afise, am observat ca niste suvite din par i-au iesit din coc. Le-am impins dupa urechea sa. Aplecandu-ma, mi-am infasurat bretele in jurul mijlocului ei si mi-am lasat barbia pe umarul ei.

„Ce iti place?” Am intrebat, am simtit-o pe ea tremurand sub mine. Este destul de rece aici.

„Nu stiu…Ruleaza unul cu vampiri. Vrei sa vezi asta?” a spus ea uitandu-se peste umarul ei la mine.

„Sigur” am spus retragandu-ma de langa ea. Ne-am luat biletele si am mers in camera 2. Am mers repede spre randul de scaune din partea de sus in spatele camere. Bella m-a urmat usor.

„Esti atat de trist” a chicotit ea in timp ce ne asezam. Am pus popcorn-ul in mijlocul nostru.

„Hey, cele mai bune locuri din incinta sunt astea” am murmurat mancand niste popcorn.

Bella PDV

M-am uitat la el cum îşi băga popcorn în gurp. Este atat de grosolan.

„Edward, îmi pare rău pentru ce am spus mai devreme” am murmurat neuitându-mă la el. L-am auzit râzând langă mine.

„Despre viitoarea mea săracă soţie?”

„Da, si despre cealalta chestie…” am râs uşor.

„Ei bine, amândoi trebuie să ne cerem scuze, deci, haide să facem asta” A spus Edward rânjind. Nu poate fi serios. Aici? Acum?

„Serios?” L-am întrebat sceptic.

„Mhm mm” A spus el dând din cap şi aplecându-şi faţa în faţă. Am oftat şi mi-am lipit fruntea de a sa.

„Îmi pare rau” Am murmurat.

„Şi mie îmi pare rău” A spus el înapoi.

„Eww, dezgustător, oameni care se sărutăM-am uitat în sus speriată să văd un baiat grasuţ în jur de opt ani uitându-se la Edward si la mine, o punga mare de bomboane in mainile sale. Totuşi cum a intrat la un film la care nu au voie cei sub 18 ani?

„Nu o mai crezi că e dezgustător la vârsta mea” A chicotit Edward. Baiatul ne-a aruncat o privire si a continuat sa mearga pe pasajul dintre rânduri. I-am palmuit braţul lui Edward.

„Eşti rău. Probabil l-ai făcut gay” am râs.

„Ştiu că arăt prea bine” a spus el apucănd o mână plină de popcorn. Am râs tare în timp ce camera s-a întunecat şi marele ecran s-a deschis. Edward şi-a pus braţul pe dupa locul meu; m-am lăsat pe spate în el şi am luat o mană plină de popcorn.


Două ore mai târziu eu sşi Edward stăteam în afara teatrului râzând tare în timp ce el fuma o ţigare. „Ai văzut felul în care i-a căzut capul baiatului? Râs total” A spus Edward printre sughituri

Mi-am schimbat poziţia „Şi femea aia continua să ii facă oral, pentru că nu a observat!” Am respirat. Un grup de băieţi au ieşit din teatru şi au trecut pe lângă mine fluierând. Oh Doamne! Te rog omoară-mă. M-am uitat la Edward care avea o privire furioasă pe faţa sa.

Şi-a stins ţigara şi a venit spre mine „Înapoi” M-am uitat cu ochii largi ţn timp ce şi-a infăşurat un braţ în jurul taliei mele şi s-a uitat la grupul de băieţi. Băieţii s-au uitat la el pentru un moment înainte să râdă şi să plece.  Hmm protectivul Edward este al dracu de tare.

„Asta a fost tare!” Am spus atingându-i pieptul. Bella, ce faci?

Edward a zâmbit la mine şi m-a tras mai aproape”să mergem înapoi” mi-am înfăşurat bratele în jurul taliei sale în timp ce mergeam înapoi la parcarea de maşini, râzând despre filmul ridicol cu vampiri. Nu pot să cred că Edward a platit yece dolari pentru ca noi să ne uitam la prostia aia.

Edward a mers la uşa pasagerului de la Volvo-ul său şi a deschis-o pentru mine. Am râs şi vroiam să intru înăuntru, un zgomot deranjant în spatele nostru m-a făcut să mă întorc. Doi bărbaţi se băteau pe stradă. Am râs.

„Ohh, probleme.”

„Dap” a rânjit Edward. M-am uitat la el şi am realizat că eram prinsă între braţele sale şi în deschizătura uşii pasagerului.  La dracu, chiar şi mirosul său mă făceam să vreau să-mi dau jos chiloţii şi să ţip „ia-mă acum!” am înghiţit în sec la gândul ăsta. Acesta e Edward. Edward pe care îl urăsc, dar a fost excepţional de drăguţ în seara asta.

Edward m-a privit în ochi şi ochii săi au licărit la buzele mele. A inspirat adânc şi s-a aplecat să îmi cupeze obrajii. Wow, furnicăturile sunt înapoi. Ok, calmează-te. Corpul lui Edward s-a apăsat mai apropriat de al meu.

„Bella…” a oftat el. Ochii mi s-au închis în timp ce l-am simţit mişcându-se mai aproape; respiraţia sa vânturând pe faţa mea. I-am simţit cealaltă mână venind pe celălalt obraz al meu. Ce dracu imi face?

M-am aplecat ân faţă şi nasul meu s-a lovit de al său, gurile noastre la milimetrii departare „Ed…” am reuşit să spun. Ezitând, m-am aplecat…

„Bella! Edward!” Mi-am retras repede capul şocată. Oh, te rog, nu-mi spune că urma să îl sărut pe Edward Cullen. M-am uitat la Edward dar el se uita în altă parte, la partea din faţă a maşinii, nu la mine. M-am întors spre zgomot. Eram uimită când l-am văzut pe Charlie cu o fată de dracu fiind târât de Phil si Carlisle spre maşini.

„Doamne, ce s-a întâmplat” am spus alergând spre ei.

„Tatâl tău s-a îmbătat” a râspuns Phil. L-am văzut pe Edward în vederea mea periferică stând lângă mine.

„Ahh Bella, Bells bay..baby” A spus Charlie zâmbind. La dracu, nu l-am văzut niciodată pe Charlie aşa de beat.

„Creşti” a sughiţat el „Termini şcoala anul ăsta, dar…fără baieţi, fără băieţi Bela. Nu-l mai săruţi pe Jacob sau oricare este numele lui. Spune-i că dacă te sărută din nou o să-mi folosesc pistoluuuul” A chicotit Charlie înainte ca, Carlisle să îl pună în maşină.

La dracu, la dracu tată! De ce trebuia să te îmbeţi? M-am întors să mă uit la Edward dar deja a mers jumătate de drum până la maşina sa. La dracu cu viaţa mea.

„Edward!” Am alergat după el în timp ce intra în maşină.

„Treci în maşină” a mărăit el ameninţător. Am înghiţit în sec şi am intrat în locul pasagerului. Imediat ce am făcut-o Edward a pornit maşina.

„Îmi pare rău că nu ţi-am spus” am spus uitându-mă la el, gura sa era stabilită,  articulaţiile degetelor erau albe şi a accelerat.

„Ce să-mi spui? Ca te futeai cu Jacob!” a spus el furios.

„Nu mă fut cu el! A fost doar un sărut-„

„Ohh! Şi restul!” A ţipat el accelerând.

„Încetineşte!” am ţipat. Baiete, Edward supărat este înfricoşător.

„Înapoi. Spune-mi ce s-a întâmplat cu fiecare detaliu simplu” a spus printre dinti.

„Nu. Te va face furios” am oftat. Mi.a aruncat o privire.

„Deci ceva evident s-a întâmplat mai mult decât un simplu sărut!”

„Nu-”

„Nu minţi! Spune-mi Bella!” a ţipat la mine.

„Ok, vrei să ştii. Vrei pe dracu să ştii?!” am ridicat încheietura cu brăţara. „Mi-a dat asta, si apoi m-a sărutat. Tare, si mi-a plăcut, deci l-am sărutat înapoi. Lucrurile s-au încălzit  şi am ajuns pe masa din bucătărie.  Mi-a umblat prin pantaloni şi m-i a dat jos până la genunchi, dar l-am oprit apoi..eu” am realizat că am spus prea multe la privirea de pe faţa lui Edward, tremura.

„Te-a atins?” Rahat, rectifică.

„Err, da dar nu în felul violului. Te rog Edward, asta nu a fost nimic” am încercat cu disperare să îl calmez.

„Îl voi omorî” a spus el apucându-şi podul nasului între degete. Niciodata un semn bun.

„Nu, Edward este nimic, pentru numele lui Dumnezeu. Nu mai supra-reacţiona, a fost doar un sărut” am sâsâit punându-mi braţele la piept.

„A fost mai bun ca mine?” Nenorocita întrebare de temut. Nu pot crede ca vorbim despre asta.

„Edward asta a fost aproape acum cinci an-”

„La dracu spun-mi Bella!” A tipat el.

„NU! Nu, nu a fost! Eşti fericit acum?” am ţipat aproape de lacrimi. De ce este asta important pentru Edward.

„Deci, brăţara,” a badjocurit el „pun pariu că este cel mai bun cadou pe care l-ai primit”

„Ştii bine că nu este aşa, asa cp daci dracu din gură” am sâsâit înapoi. Lacrimi curgandu-mi pe faţâ. Am realizat că ajungeam la casa Cullen. Edward a oprit maşina brusc şi practic a alergat afară şi în casă, trântind uşa după el. M-am strâmbat, ce idiot nenorocit.

„Bella dragă, tu şi tatăl tău staţi aici în seara asta” Mama s-a apropriat de mine de la maşina lui Phil. Mi-am şters lacrimile repede.

„Ok. Dar voi?” am respirat.

„Plecăm acum, avem un zbor de prins” a spus Renee îmbrăţişându-mă. „Te voi suna mâine.”

„Ok, pa mamă” am privit-o plecând ânainte să intru la Culleni.

„Tatăl tău este în camera de oaspeţi de la primul etaj. Poţi sta în cea opusă a lui Edward” a zâmbit Carlisle. Super, puteam să ajung într-un loc mai bun?

Mi-am spus urările de noapte şi am mers sus în camera mea si m-am schimbat în pijamalele mele. M-am uitat la camera lui Edward şi uşa era deschisă.  M-am aplecat să iau o privire mai bună când Edward a păşit din baie. La dracu. Era într-un nenorocit de prosop, doar pe taia sa. Bustul său perfect, literal, mă ruga să îl ating. Picături de apă curgeau din părul său şi corp.  La naiba, cred că m-am umezit. Am scos un gemăt uşor; Edward s-a uitat în sus şi m-a văzut. S-a uitat la mine pentru cateva secunde, furie, gelozie, durere, dorinţă şi satisfacţie au trecut prin ochii săi, toate o dată inainte să-mi închidă uşa în faţă.

Am mers amorţită în camera mea şi m-am aşezat pe pat. Ultimul lucru pe care l-am auzit înainte să plâng în linişte a fost numele Tanyei.

Edward PDV

Nenorocita sugătoare de penisuri. I-am închis uşa în faţă. Cum îndrăsneşte să stea la uşa mea, uitându-se la mine şi arătând atât de bună de futut în pantalonii ăia scurţi? Târfa.

Cum a putut să facă asta cu el…cu Jacob? Pieptul mi s-a strâns la numele lui. M-am plimbat prin camera într-un prosop, duşul nenorocit nu a ajutat. O să îi rup capul. Fără întrebări. Stomacul mi se simţea amuzant Bella si el. Nu mai este un prieten pentru mine.

Şi ea, ei bine ea este o târfă nenorocită…deci asta înseamnă nimic, dar încă are brăţara. Probabil o place mai mult decat porcăria pe care am făcut-o pentru ea. Am simţit un sentiment în vîârful nasului şi în ochi, sentimentul continua şi în stomac şi în piept. La dracu nu! Nu-mi trebuie sa plâng acum.

Am mers spre birou şi l-am lovit cât de tare am putut de trei ori „Bastard nenorocit mort”.

Mi-am îngrijit mâna în timp ce mă aşezam pe pat. La dracu cu porcăria asta, a durut. Chiar a durut în locuri în care nu ar fi trebuit, si doar din cauza unui sărut.

Da, ei bine. Sunt Edward Cullen şi nu-mi pasă. Mi-am luat repede telefonul şi am căutat numărul pe care îl vroiam.

Buna superbule.

„Tanya. Trebuie să te fut mâine” am închis telefonul înainte să mai aibă şansa să răspundă. Mi-am pus nişte boxeri şi am intrat în pat. Bella este nimic; se poate fute cu oricine vrea. Doar cum puteam şi eu. Şi chiar nu-mi păsa…

24 de gânduri despre „6.Bella’s Birthday

  1. katy spune:

    super….astept urmatorul capitol 😀

  2. Gabriellla spune:

    ma bucur mult ca a aparut mai repede capitolul 6
    astept nextu

  3. Marina spune:

    Minunat :X:X
    Ce dragute sunt cadourile pe care le-a primit Bella :X si mesajele sunt super:X
    Ah…ce bine ca Bella nu a mers mai departe cu Jake…acum astept sa vad cum va reactiona Edward cand va auzi de sarut ;))
    De abia astept continuarea:X
    Spor la tradus:*

  4. Melissa spune:

    Este super capitolul. Ai facut o treaba minunata. Imi place cum Edward si cu Bella se cearta mult si imi place ca Bella tine mai mult cu tatal ei. Deabea astept partea cu cina. O sa fie foarte interesant.:X:X:X

  5. Simonik spune:

    Jacob e un..nesi…mi-a placum cum ai tradus:d..bafta la taste:*

  6. Crissy spune:

    Ma bucur mult ca a aparut mai repede capitolul asta…sau ma rog, prima parte din el…cand apare partea a doua???Pupici

  7. angel of hope spune:

    Super capitolul…pe cand urmatoarea parte?
    Apropo am si eu un blog http://ellaangelofhope.blogspot.com/ si vroiam sa te intreb daca ai vrea sa-ti postez ficul…astept un raspund pe mess la id_angelhope@yahoo.com

  8. funnkysmile spune:

    ce-mi plc:X:X:X
    cap asta e complet?
    spor la tradus in continuare>:D<:*

  9. Marina spune:

    Super partea a doua :X
    Pana acum lucrurile au decurs bine 😀
    Tachinarile dintre ei nu inceteaza sa ma amuze ;))
    E draguta amintirea accea 🙂
    De abia astept continuarea:X
    Spor la tradus:*

  10. diana spune:

    ce frmuoasa e injuratura de la sf:))

  11. Crissy spune:

    ce bine…partea a doua ..yey…foarte amuzanta de alfel…pe cand continuarea??

  12. Bluerosedust spune:

    Hey faina poveste am si eu una 😀 ii zice CRAZY TEENAGE…abea m-am apucat poate arunci o privire:) http://bluerosedust.wordpress.com/

    DESPRE “POVESTE”

    Jessica Olsen este o adolescenta de 17 ani in clasa a12a , Care s-a mutat in frumosul San Fernando Valley (SUA-California) (in casa construita de tatal ei cand aceasta era mica )impreuna cu mama sa dupa moartea tatalui ei . Jessica isi ia inima in dinti si e gata sa-si faca adolescenta cat mai memorabilia posibil in ciuda celor intamplate. Ceea ce o asteapta veti descoperi pe parcurs cu toate astea va dau cateva indicii pt a va starni interesul :

    -Dragoste cu nabadai

    -Concurentza

    -Muzica

    -Distractie

    -Dezamagire

    -Avenutra adolescenteeeei:D

  13. sonycika spune:

    capitolul este superb….
    amintiri si diferite nebunii din copilarie…
    zi de nastere… cel mai mare tam tam….
    superb… 🙂

  14. ank90 spune:

    nu e complet…pe knd continuarea?:D

  15. Beatrice222 spune:

    NU ESTE COMPLET…
    PACAT… ULTIMA PARTE A ACESTUI CAPITOL E CHIAR FRUMOASA…
    ASTEPTAM …CA DE OBICEI… NEXT-UL

  16. Gabriellla spune:

    aku e complet…spor in continuare la tradus!!!

  17. Deea spune:

    e uimitor! nici nu isi dau seama cat de mult tin unul la celalalt. bravo fetelor! va implor sa postati urmatorul capitol repede! va pup si spor la tradus!>:D<:*

  18. funnkysmile spune:

    doamne, ador cap asta:X:X:X
    Edward e atat de gelos si grijuliu si…oh, doamne in ce hal s-a enervat!!!
    pur si simplu adorabil:X

  19. Belly-Welly spune:

    cand urmatorul?
    cred ca l voi citi in engleza..

  20. nikkinicol2 spune:

    edward este gelos…
    este prea tare:X:X:X
    trec la next:X:X

  21. Stephany007 spune:

    Wow ! Asta a fost un cap superb !
    Dar Bella nu trebuia sa-i spuna lui Charli despre sarut . Mai bine o suna pe Angela
    Acum Edward e suparat pe ea 😦

Lasă un comentariu