Cap. 23

Cap 23

M-am trezit pe podeaua din casa lui Em si Rose cand mana lui Bryce m-a lovit peste fata. Bryce sforaia foarte tare langa mine- Aiden si Chelsea au adormit pe canapea. Pe ecranul televizorului era titlul filmului la care ne-am uitat aseara repetandu-se enervant pe ecran.

Bryce. L-am scuturat-  trezindu-i pe Chelsea si Aiden in acelasi timp. Hei! Trezeste-te!

Hmm? S-a intors pe partea lui cu ochii putin deschisi. Cat e ceasul?

Aproape amiaza. A raspuns Emmett in timp ce se aseza la La-Z Boy – schimband canalul la ESPN.

Wow! Am dormit mult! A spus Chelsea in timp ce se intindea ca sa alunge somnul.

Ei bine, a fost o seara plina de evenimente. A spus Rose in timp ce se aseza in poala lui Emmett-luptandu-se sa-I ia telecomanda din mana.

De la locul meu de pe podea am privit pe fereastra la cerul ametitor de intunecat. Zgomote tari si lungi, explozii de tunete rasuna prin atmosfera in timp ce ploaia lovea puternic acoperisul si ferestrele casei. Fulgere umpleau cerul gri, intunecat.  Repede, flash-uri vibrante de purpuriu, albastre, portocalii si rosii erau usor de vazut prin larga fereastra.

Asa de fascinanta cum ma uitam, am oftat, punandu-mi capul pe partea din spate a canapelei.  Va fi o sambata foarte plictisitoare.

Rose, poti sa vezi daca este vreun meci? A intrebat Bryce, aruncandu-si mingea de basball in sus si in jos in aer, prinzand-o de fiecare data. S-a uitat printre canale si s-a oprit la meciul de pe Red Sox. Imi doresc sa putem juca baseball azi.

Nu are nici un haz fara ceilalti, a spus Aiden, trecandu-si mana prin buclele Chelseei, in timp ce ea se afla in bratele lui pe canapea. Este cel mai frumos atunci cand Alice arunca.

Nu stiam ca familia ta joaca baseball.  Chelsea si-a ridicat capul de pe pieptul lui Aiden, intorcandu-se sa il vada. Obisnuiesc sa joc softball cu prietenii mei din copilarie, dar m-am oprit cand am lovit pe cineva in ochi. Ea se cutremura. Nu o sa uit niciodata asta.

Mi-am retinut rasul, sa nu se simta jenata. Chelsea cu siguranta nu pare tipul sportiv- am observat saptamana trecuta ca nu era foarte coordonata. As putea-o numi neindemanatica.

Ei bine, Chelsea noi nu jucam baseball obisnuit. A zambit Emmett. Putem juca numai in timpul furtunilor.

Si-a intors capul intr-o parte, aratand extrem de confuza, de ce? Asta suna… periculos.

Periculos? Ha!  Trebuie sa-ti aratam ca sa intelegi, draga mea. A ras Aiden. Va fi distractiv.

A dat din cap. Lasa-ma sa ghicesc. Este un lucru vampiri/ lupi? L-a intrebat Chelsea in timp ce se juca cu franjuri de la camasa ei albastra.

Exact, a zambit Rose. Cand toata lumea va fi inapoi, vom iesi. Ploi torentiale se asteapta peste cateva zile.

Ei bine, daca nu ne putem juca cu mingea, putem scoate bicicletele afara in padure. Va fi frumos si plin de noroi! A sugerat Bryce.

Oh! Asta suna amuzant pentru mine. Nu suport sa stau in casa toata ziua, m-am ridicat repede de pe podea. Chelsea, am cateva haine vechi pe care poti sa le porti daca nu vrei sa-ti murdaresti hainele.

Sigur! Lasa-ma sa il sun pe tata repede sa verific.  Ne intalnim in casa voastra.  Si-a scos telefonul din buzunar.

In loc sa alerg, am mers spre casa mea. Picaturi cadeau pe pielea mea goala, udandu-mi parul si hainele. Picaturi de apa cadeau peste tot in timp ce ma duceam spre camera mea.  Am scotocit prin pantalonii mei nepurtai- nepurtati pentru ca Alice crede ca hainele de peste un an cu pete si gauri trebuie sa stea intr-un tomberon si nu intr-un sifonier bine aprovizionat ca al meu- si am gasit doua perechi de blugi si tricouri. M-am schimbat si am aruncat hainele intr-un cos.  Am auzit pasii Chelseei  venind pe scari si am deschis usa inainte ca ea sa o faca.

Mult timp de cand nu ne-am mai vazut! A glumit ea.

Aici, pune-ti astea.  Esti de aceeasi dimensiune ca mine deci se vor potrivi.

Ok, mersi. S-a schimbat in timp ce imi puneam bocancii. Oh, hey, vrei sa vii la mine acasa in seara asta? Tata va fi acasa si vrea sa ia cina. Nu cred ca Alex va fi acolo, dar, chiar daca era, nu ar indrazni sa actioneze in fata tatei.

Sigur! Mi-ar placea. Prima mea invitatie la o casa umana! Eram asa de entuziasta. La ce ora trebuie sa fim acolo?

Cina este la 6:00, a raspuns in timp ce isi incheia cizmele. Ok. Sunt gata!

Ar trebui sa iti pui si asta, de asemenea. I-am dat o haina de ploaie. Nu vrei sa racesti in ploaie.

Mersi. Si-a pus-o pe ea.  Nu iti pui si tu una?

Oh, nu. Nu trebuie sa imi fac griji pentru boli. Am adaugat sarcastic. Nici eu nici fratii mei nu am fost bolnavi niciodata in viata noastra.

I-am intalnit pe Aiden si Bryce in garajul nostru. Bryce si eu am scos afara motocicletele noastre.

Deni, o sa am inveti cum sa merg pe chestia asta? Chelsea a aratat spre bicicleta mea.

Intr-una din zilele astea, poate.

Promiti? Fata ei s-a luminat de emotie la gandul asta.

Promit.

Am condus in jos pe o alee si departandu-ne unul de altul atunci cand am ajuns la campul dinainte de padure. Chelsea se tinea strans de Aiden. Tine-te, Chels! A tipat Aiden.

Unul dupa altul, am intrat in padure. Motocicletele noastre mergeau cu usurinta peste pamantul umed si murdar. Am manevrat prin semi-intuneric, evitand copacii, si sarind peste mini-creste. Din cauza stratului de copaci de deasupra, ploaia era mult mai usoara, dar mizeria a fost transformata In noroi gros cu toate acestea. Rotile noastre dadeau valuri din asta, improscandu-se peste motocicletele noastre si peste haine.

Ne-am oprit intr-un loc din vestul padurii- cand s-a oprit ploaia. Ne-am dat jos de pe motociclete, aterizand in noroi si apa. Te distrezi? Am intrebat-o pe Chelsea.

Extraordinar! Inca speriata stupid, totusi. A scos bucati de ramuri si frunze din parul ei. Ne oprim?

Doar pentru un minut. Mi-am prins parul plin de noroi intr-o coada de cal slaba.

Chelsea a plecat pentru a examina un copac deteriorat. Se pare ca pe asta l-a lovit un fulger.

Sau Emmett… a ras Bryce. S-a rupt in doua cand a intrat in el la ultimul nostru meci.

La naiba! El a facut asta? Ea arata socata in timp ce isi ducea mana pe scoarta rupta.

Suntem exceptional de puternici, daca nu ti-ai dat seama inca. A ras din nou. Ma duc acasa, isi ridica privirea spre norii negrii. Va sugerez sa faceti si voi la fel.

****

Aiden a sarit inapoi pe motocicleta lui, facand cercuri in jurul compensoarelor. Acum, el se da mare. Am lovit cotul Chelseei cu al meu. Deci… la ce ma pot astepta la cina? Cum este tatal tau?

Oh, Umm …el probabil nu va spune multe. Nu este genul de persoana care vorbeste mult. Va fi o cina linistita.

Suna destul de usor.

Ar trebui sa fie. Si daca Alex nu este acolo ar putea fi chiar distractiv.

Aiden a tras langa noi. Gata sa mergem acasa?

Dap. Sa plecam de aici inainte sa inceapa ploaia din nou.  L-am impins de pe motocicleta mea- intr-un lac de noroi.  Chelsea si eu am ras isteric, in timp ce el incerca sa se puna pe picioare in incurcatura alunecoasa.

Asta nu e amuzant, sugatoare de sange!  A aruncat cu o mana de noroi in mine.

Sugatoare de sange?!Foarte urat, Deni! Cere-i scuze Anei chiar acum!  A cerut Chelsea- cu mainile in solduri.

In loc sa isi ceara scuze cum a cerut ea, a luat-o pe Chelsea si usor a trantit-o in noroi.  Am sarit si eu, de asemenea- lovind cu piciorul si stropind.  M-am gandit ca deoarece eram deja plina de noroi, m-as putea de asemenea alatura.

Ok, Chelsea era pe jumatate ingropata in noroi incercand sa scape.  Acum este timpul sa plecam.

7 gânduri despre „Cap. 23

  1. Caty:D spune:

    FFfff frumos..de abia astept urmatorul capitol. 😀

  2. feelfreee spune:

    eeeeee

  3. laury spune:

    imi place, ca de obicei next, next ,next ->

  4. Caty:D spune:

    Cand apare urmatorul capitol?:D

  5. roxaroxi spune:

    abia astept next-u:p:D..bv

  6. silvia spune:

    si eu vreau sa ma plimb q motokikleta prin padure ji sa ma bat in noroi 😦 nu ii korekt :((:((:P aiki kand ploua in loc d baie in noroi ai putea fake baie in broaste atatea se strang kant ploua :((:(( dap gasesk eu o kale sa fak ji asta 😛 app sooper kapitol ms k traduki 😛 ma apuk sa kitesk urm 😛 t pwp

Lasă un comentariu